ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Zoetermeer – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Alessandro

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Alessandro?

 

Mijn naam is Alessandro, maar u mag mij Alex noemen. Ik ben de witgoed monteur in uw regio. In Italië heb ik alles geleerd over het repareren van apparaten. Ik repareer namelijk liever dingen, dan dat ik ze weggooi of vervang. Een goed aantal jaren geleden ben ik naar Nederland gekomen om hier uw witgoed apparaten te repareren.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te fixen.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem fixen? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Kapotte wasmachine? Twistoo voert wasmachine reparatie in Zoetermeer uit!

Stroomt het water niet meer weg uit uw wasmachine? Of krijgt u het apparaat überhaupt niet meer aan de praat? Dan is de kans groot dat er sprake is van een defect. Om het apparaat weer te kunnen gebruiken, zit er niets anders op dan wasmachine reparatie in Zoetermeer uit te voeren. Wilt u het apparaat binnen de kortste keren weer kunnen gebruiken? Laat dan een witgoedmonteur van Twistoo langskomen om uw wasmachine te repareren. Indien het slechts een kleine reparatie betreft, repareert de monteur het apparaat vaak dezelfde dag nog. Wasmachine reparatie in Zoetermeer uitbesteden heeft dus zeker zijn voordelen!

Zelf aan de slag met een kapotte wasmachine

Er zijn verschillende mensen die niet direct een monteur inschakelen voor wasmachine reparatie in Zoetermeer. Dit wordt vaak gedaan om geld te besparen. Bij Twistoo begrijpen wij maar al te goed dat u niet onnodig geld uit wilt geven aan een monteur. Daarom denken wij graag met u mee. Er zijn namelijk bepaalde situaties waarin u uw wasmachine zelf kunt repareren. Werkt het apparaat niet meer als gevolg van een storing? Probeer de wasmachine dan eens te resetten. Dit doet u door de stappen in de gebruiksaanwijzing te volgen.

Wasmachine reparatie Zoetermeer

Naast een storing kunt u ook een verstopping in uw wasmachine vaak verhelpen zonder hulp van een monteur. Zitten de filters van uw wasmachine vol rommel? Dan kan dit de reden zijn waarom uw wasmachine niet werkt. Om te kijken of dit daadwerkelijk het probleem is, maakt u de filters grondig schoon. Plaats ze pas terug wanneer ze echt goed schoon zijn. Problemen met uw wasmachine kunnen ook veroorzaakt worden door een verstopping in de afvoer. Als gevolg hiervan blijft er vaak water in de machine staan na afloop van de wasbeurt. Denk dus niet direct dat dit het gevolg is van een kapotte pomp. Nee, controleer eerst de sifon op de aanwezigheid van rommel. Spoel de sifon goed door en kijk of het probleem verholpen is. Is dit niet het geval? Richt u dan tot de afvoer zelf. Gebruik een ontstoppingsveer of soda om de verstopping te lijf te gaan. Werkt dit niet? Laat wasmachine reparatie in Zoetermeer dan over aan een monteur van Twistoo!

Direct contact met onze monteur in Zoetermeer?

Direct contact met onze monteur in Zoetermeer?

Wasmachine reparatie in Zoetermeer altijd succesvol

Slaagt u er zelf niet in om uw wasmachine te repareren? Of lijkt het u gewoonweg niet verstandig om zelf met het apparaat aan de slag te gaan? Laat wasmachine reparatie in Zoetermeer in dat geval uitvoeren door een monteur van Twistoo. Onze monteurs kennen alle ins en outs van wasmachines. Het maakt niet uit om welk merk en type het gaat, wij krijgen uw wasmachine weer aan de praat. Bang dat u lang zonder werkende wasmachine zit? Dat is niet nodig. Indien u ons belt sturen wij vaak dezelfde dag nog een witgoedmonteur bij u langs. Wasmachinereparatie in Zoetermeer is dus altijd binnen de kortste keren achter de rug.

Geen wasmachine reparatie in Zoetermeer maar elders in Nederland?

Zoekt u geen monteur voor wasmachine reparatie in Zoetermeer? Dan betekent dat niet dat u bij Twistoo niet aan het juiste adres bent. Onze monteurs zijn namelijk in heel Nederland actief. Woont u dus niet in de buurt van Zoetermeer? Ook dan kunnen wij uw wasmachine dus repareren. Uiteraard wilt u de reparatie het liefst laten verrichten door iemand bij u in de buurt. Twistoo biedt u die mogelijkheid! Via de onderstaande zoekfunctie achterhaalt u namelijk snel welke witgoedmonteurs in uw omgeving u van dienst kunnen zijn. Op basis van uw plaatsnaam voorzien wij u namelijk van een overzicht met lokale witgoedmonteurs. Wij spelen u direct de contactgegevens toe, waardoor u onmiddellijk iemand kunt benaderen voor wasmachine reparatie

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Alessandro zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Alessandro komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Alessandro overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Alessandro

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu