ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Utrecht – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Schakel Twistoo in voor wasmachine reparatie in Utrecht!

Als inwoner van Utrecht zit u ongetwijfeld met uw handen in het haar wanneer de wasmachine niet meer werkt. De berg met vuile was wordt in dat geval namelijk alsmaar groter en groter. Reden genoeg dus om het apparaat zo snel mogelijk te repareren. Vaak wordt er eerst zelf een poging gewaagd om een wasmachine weer aan de praat te krijgen. Dit kan door de stekker gedurende korte tijd te verwijderen of door het apparaat te resetten. Wordt het probleem veroorzaakt door één van de onderdelen van de machine? Dan doet u er goed aan Twistoo in te schakelen voor wasmachine reparatie in Utrecht. Zodoende is de kans namelijk groot dat u uw wasmachine straks gewoon weer kunt gebruiken!

Wasmachine reparatie Utrecht

Wat kunt u zelf doen aan uw wasmachine?

Er zijn inwoners van Utrecht die direct een beroep doen op een witgoedmonteur wanneer hun wasmachine niet werkt. Dit kan, maar soms is dit zonde van uw geld. Er zijn namelijk bepaalde problemen die u prima zelf kunt verhelpen. Controleer bijvoorbeeld eens de filters van uw wasmachine wanneer deze niet meer werkt. Zijn de filters smerig? Dan is de kans groot dat dit de oorzaak is van het probleem. Maak in dat geval de verstopte filters schoon en kijk of het apparaat weer werkt. Stroomt het water nog steeds niet weg? Dan zit de afvoer mogelijk verstopt. Deze verstopping kunt u verhelpen met een ontstoppingsveer. Heeft u niet zo’n veer in huis? Dan kunt u deze ongetwijfeld bij een winkel in de buurt halen. U kunt echter ook soda in de afvoer strooien. Dit keukenmiddeltje zorgt er namelijk vaak voor dat een verstopping verdwijnt. Blijft het probleem aanwezig? Dan zijn wij u graag van dienst voor wasmachine reparatie in Utrecht!

Direct contact met onze monteur in Utrecht?

Direct contact met onze monteur in Utrecht?

Wasmachine snel en vakkundig gerepareerd

Laat u wasmachine reparatie in Utrecht uitvoeren door onze witgoedmonteur? Dan kunt u binnen de kortste keren weer gebruikmaken van het apparaat. Wij komen namelijk snel naar u toe zodra u ons benaderd heeft. In de meeste gevallen sturen wij dezelfde dag nog een monteur. Moet er een onderdeel vervangen worden dat onze monteur bij zich heeft? Dan doet hij dit direct. De berg met vuile was blijft zodoende dus beperkt. De monteurs van Twistoo werken overigens niet alleen snel, maar zijn ook zeer ervaren. Wasmachine reparatie in Utrecht wordt zodoende altijd op vakkundige wijze uitgevoerd. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat het probleem op korte termijn weer terugkeert.

Is wasmachine reparatie in Utrecht de moeite waard?

Werkt uw wasmachine niet meer? Dan kunt u deze eerst laten repareren door één van de professionele witgoed monteurs van Twistoo. Veel mensen zijn echter benieuwd of het wel de moeite waard is om een wasmachine te repareren. Er is maar één manier om hier achter te komen. Hoe? Door een witgoedmonteur naar de machine te laten kijken. Concludeert hij dat het verhelpen van het probleem u behoorlijk wat geld gaat kosten? Dan is het financieel gezien waarschijnlijk aantrekkelijker om een nieuwe wasmachine uit te zoeken. Uiteraard zal onze monteur u in dat geval afraden om wasmachine reparatie in Utrecht uit te laten voeren. Een oude wasmachine kan namelijk steeds vaker problemen krijgen. Indien u dit telkens laat repareren, bent u een stuk duurder uit dan wanneer u een nieuw apparaat koopt.

Bent u benieuwd of er bij u in de buurt een monteur is die wasmachine reparatie in Utrecht uit kan voeren? Voer dan uw plaatsnaam in bij de onderstaande zoekfunctie en u krijgt direct de contactinformatie van één van onze witgoedmonteurs!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu