ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Tilburg – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Met spoed wasmachine reparatie in Tilburg uit laten voeren? Hier zit u goed!

Een kapotte wasmachine komt altijd op een ongelegen moment. U kunt dan immers de was niet meer doen, waardoor de kleding zich al snel opstapelt. Gelukkig hoeft u tegenwoordig niet lang meer te wachten op wasmachine reparatie in Tilburg. Dankzij Twistoo komt er namelijk binnen de kortste keren een monteur bij u langs. In de meeste gevallen is uw wasmachine zelfs dezelfde dag nog gerepareerd. Toch kiest lang niet iedere inwoner van Tilburg ervoor om een witgoedmonteur in te schakelen bij problemen met de wasmachine. Uit ervaring weten wij dat vaak eerst zelf een poging wordt ondernomen om het mankement te verhelpen. In sommige gevallen kan dit, maar soms is het raadzaam wasmachine reparatie in Tilburg uit te besteden aan een monteur.

Wat kunt u zelf doen in het geval van een kapotte wasmachine?

Weet u inmiddels dat het probleem in de wasmachine wordt veroorzaakt door de motor of pomp? Dan raden wij u niet aan om zelf wasmachine reparatie in Tilburg uit te voeren. Voor het verhelpen van een dergelijk probleem is namelijk specifieke kennis benodigd. Onze witgoedmonteur beschikt over deze kennis. Mede hierdoor weet hij een wasmachine vaak dezelfde dag nog weer aan de praat te krijgen.

Wasmachine reparatie TilburgSommige problemen aan uw wasmachine kunt u echter ook zelf verhelpen. Neem bijvoorbeeld een verstopping. Heeft u een ontstoppingsveer in huis? Breng deze dan in de afvoer van uw wasmachine in. Doe dit wel voorzichtig, want schade ontstaat snel. Heeft u de verstopping bereikt? Trek de veer dan langzaam omhoog en het probleem is zeer waarschijnlijk verholpen. Ook de filters van uw wasmachine kunnen voor problemen zorgen. Dit is meestal ook het gevolg van een verstopping. Veel mensen maken de filters van hun machine namelijk niet schoon. In dat geval is het natuurlijk ook niet gek dat ze verstopt raken. En verstopte filters kunnen ervoor zorgen dat uw wasmachine zijn werk niet meer doet. Lukt het u niet om het probleem te achterhalen? Ga dan niet zelf op zoek, maar laat wasmachine reparatie in Tilburg over aan onze monteur. Zodoende voorkomt u erger en kunt u het apparaat snel weer gebruiken.

Direct contact met onze monteur in Tilburg?

Direct contact met onze monteur in Tilburg?

Koop niet direct een nieuwe wasmachine

Is uw wasmachine al behoorlijk oud en vertoont hij momenteel mankementen? Dan bent u mogelijk geneigd om maar direct een nieuw apparaat aan te schaffen. U zit immers niet telkens te wachten op de kosten die wasmachine reparatie in Tilburg met zich meebrengt. Dit kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Het is echter zonde om direct te kiezen voor een nieuwe wasmachine. Ook oude wasmachines zijn namelijk nog vaak te repareren. Wilt u zeker weten dat uw wasmachine aan vervanging toe is? Laat onze witgoedmonteur dan eens bij u langskomen. Vallen de reparatiekosten hoog uit? Dan raden wij u aan een nieuwe wasmachine te kopen. Het kan echter ook zijn dat er slechts één klein onderdeel vervangen moet worden. In dat geval kost wasmachine reparatie in Tilburg u aanzienlijk minder dan een nieuwe wasmachine!

Wasmachine reparatie in Tilburg door lokale monteur

Bent u op zoek naar een lokale monteur voor wasmachine reparatie in Tilburg? Dan bent u bij Twistoo aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met verschillende monteurs in Tilburg en omgeving. Benieuwd welke monteurs u van dienst kunnen zijn? Voer in de zoekfunctie hieronder gewoon uw plaatsnaam in. Wij verschaffen u vervolgens een overzicht van witgoedmonteurs voor wasmachine reparatie in Tilburg. Woont u elders in Nederland? Dat is ook geen probleem. Twistoo heeft namelijk witgoedmonteurs door heel Nederland, waardoor wij u altijd en overal van dienst kunnen zijn!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu