ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Leiden – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Waarom een monteur inschakelen voor wasmachine reparatie in Leiden?

Als inwoner van Leiden weet u ongetwijfeld dat elektrische apparaten met problemen te maken kunnen krijgen. Dit geldt ook voor een wasmachine. Problemen met uw wasmachine zijn geen pretje. U kunt immers de was niet meer doen wanneer het apparaat niet meer werkt. In sommige gevallen is het mogelijk de machine zelf weer aan de praat te krijgen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een verstopping of een storing. Vermoedt u dat er sprake is van een groter probleem? Laat wasmachine reparatie in Leiden dan over aan een witgoedmonteur. Toch is niet iedere inwoner van Leiden hier even happig op. U moet immers betalen wanneer u wasmachine reparatie in Leiden uit laat voeren door een monteur.

Reparatie vaak goedkoper dan een nieuwe wasmachine

Wilt u uw wasmachine laten repareren door een monteur? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd wat wasmachine reparatie in Leiden kost. Het is echter niet mogelijk om dit op voorhand te zeggen. Een klein probleem verhelpen is immers aanzienlijk goedkoper dan een tijdrovende klus. Moet er simpelweg een klein onderdeel vervangen worden? Dan kost wasmachine reparatie in Leiden niet veel geld. Blijkt dat de motor defect is? Of is er een probleem met de trommel of de pomp? Dan kan reparatie wel een duur grapje worden.

Wasmachine reparatie LeidenOm een schatting te krijgen van de kosten, laat u een witgoedmonteur van Twistoo langskomen. Wij inspecteren uw wasmachine en delen vervolgens onze bevindingen met u. U kunt uw wasmachine door ons laten repareren, maar dit hoeft niet. Blijkt er veel schade te zijn? Dan komt de prijs van wasmachine reparatie in Leiden mogelijk in de buurt van de nieuwprijs. Onze monteur adviseert u in dat geval een nieuwe wasmachine te kopen in plaats van de oude te repareren. Zodoende hoeft u er niet bang voor te zijn dat er binnenkort opnieuw allerlei problemen met uw wasmachine ontstaan.

Direct contact met onze monteur in Leiden?

Direct contact met onze monteur in Leiden?

Wanneer repareert u uw wasmachine zelf?

Een monteur van Twistoo inschakelen kost geld. Wij begrijpen maar al te goed dat u niet zit te wachten op dit soort kosten. Daarom willen wij niet onnodig bij u langskomen voor wasmachine reparatie in Leiden. In sommige gevallen kunt u uw wasmachine namelijk ook zelf weer aan de praat krijgen. Kampt het apparaat bijvoorbeeld met een storing? Dan kunt u het apparaat resetten. De exacte manier waarop u dit doet staat omschreven in de handleiding. Bent u deze kwijt? Haal dan de stekker uit het stopcontact en laat deze er enige tijd uit.

Blijft er water staan in de trommel van uw wasmachine? Dan denkt u mogelijk aan problemen met de pomp. De afvoer kan echter ook gewoon verstopt zitten. Kijk daarom eerst of het geen verstopping betreft voordat u een monteur inschakelt voor wasmachine reparatie in Leiden. Controleer eerst de sifon en spoel deze goed schoon. Stroomt het water de volgende keer opnieuw niet weg? Dan zit de verstopping mogelijk dieper in de afvoer. In dat geval verhelpt u het probleem mogelijk met een ontstoppingsveer. Ook een beetje soda in uw afvoer strooien kan wonderen verrichten. Tot slot kunnen de filters van het apparaat verstopt zitten. Deze ontstopt u door ze grondig schoon te maken.

Waarom wasmachine reparatie in Leiden door Twistoo?

U kunt vandaag de dag verschillende partijen inschakelen voor wasmachine reparatie in Leiden. Waarom u juist Twistoo inschakelt? Allereerst omdat wij werken met vakkundige monteurs. Uw wasmachine wordt niet alleen snel gerepareerd, maar ook nog eens op de juiste wijze. Bovendien schakelt u onze monteurs niet alleen in voor wasmachine reparatie in Leiden. Wij kunnen u namelijk ook elders in Nederland van dienst zijn. Twistoo werkt namelijk met monteurs uit heel Nederland. Voert u hieronder uw woonplaats in? Dan voorzien wij u direct van de contactgegevens van professionele witgoedmonteurs bij u in de buurt!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu