ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Groningen – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Mark

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ben al vroeg begonnen als witgoedmonteur. Ik was namelijk 16 jaar toen ik voor het eerst in loondienst ging. Mijn hobby was dan ook altijd apparaten repareren. Ik heb nu mijn eigen bedrijf en vind het ondernemerschap erg leuk. Ik haal veel plezier uit het werk als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Zelf wasmachine reparatie in Groningen verrichten of toch uitbesteden?

Werkt uw wasmachine in Groningen niet meer? Dan gaat u vast en zeker eerst zelf op zoek naar het probleem. Logisch, want wasmachine reparatie in Groningen uitbesteden brengt kosten met zich mee. In sommige gevallen is het mogelijk zelf een wasmachine te repareren. Er zijn echter ook genoeg problemen die u beter niet zelf kunt verhelpen. Hierdoor twijfelen veel mensen of zij überhaupt wel zelf aan de slag moeten gaan met hun wasmachine. Bovendien wilt u dat het apparaat snel weer werkt. Dit lukt niet altijd wanneer u zelf met het apparaat aan de slag gaat. Laat u wasmachine reparatie in Groningen over aan Twistoo? Dan kunt u vaak dezelfde dag nog weer gebruikmaken van uw wasmachine!

Wasmachine reparatie Groningen

Wat kunt u zelf doen aan een kapotte wasmachine?

Een pomp is één van de belangrijkste onderdelen van een wasmachine. Verdwijnt het water niet meer uit uw trommel na afloop van een wasbeurt? Dan denkt u mogelijk dat het probleem wordt veroorzaakt door de pomp. Er kan echter ook sprake zijn van een verstopte afvoer. Hier kan namelijk rommel en aanslag op gaan hopen. Het water kan in dat geval niet meer afgevoerd worden en blijft in de trommel staan. Een verstopping kunt u zelf verhelpen. Probeer eerst de sifon eens door te spoelen. Stroomt het water alsnog niet weg? Strooi dan wat soda in de afvoer van de wasmachine. De kans is zo aanwezig dat de verstopping oplost. Wanneer ook dit niet werkt, kunt u nog een ontstoppingsveer inbrengen in de afvoer om de verstopping eruit te halen.

Naast de afvoer van uw wasmachine kunnen ook de filters verstopt gaan zitten. Indien de filters erg smerig zijn, kan uw wasmachine dienst weigeren. U kunt in dat geval wasmachine reparatie in Groningen uit laten voeren door Twistoo. Dit is echter zonde van uw geld. Waarom? Omdat u verstopte filters makkelijk zelf kunt ontstoppen. Het is namelijk alleen een kwestie van schoonmaken. Heeft u de filters schoongemaakt, maar blijft het probleem aanwezig? Of lukt het u niet om de verstopping uit de afvoer te krijgen? Dan is onze witgoedmonteur er om u te helpen bij wasmachine reparatie in Groningen!

Direct contact met onze monteur in Groningen?

Direct contact met onze monteur in Groningen?

In welke situatie besteedt u wasmachine reparatie in Groningen uit?

Een verstopte afvoer of een verstopping in de filters van uw wasmachine kunt u zelf te lijf gaan. Er zijn echter ook situaties waarin u beter niet zelf aan de slag kunt gaan met uw wasmachine. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het probleem wordt veroorzaakt door een belangrijk onderdeel. Zo kan een kapotte motor of pomp de oorzaak zijn van het probleem. Het is niet altijd even makkelijk te achterhalen wat de oorzaak is. Wilt u zeker weten wat er mankeert aan het apparaat voordat u er zelf mee aan de slag gaat? Laat onze witgoedmonteur dan eerst eens kijken naar uw wasmachine. Moet er direct ingegrepen worden? Laat de wasmachine reparatie in Groningen dan over aan onze vakman. U weet zodoende namelijk zeker dat het probleem op vakkundige wijze verholpen wordt. En dat is nog maar de vraag wanneer u zelf met uw wasmachine aan de slag gaat.

Wasmachine dezelfde dag nog gerepareerd

Heeft u zelf geen tijd om met uw wasmachine aan de slag te gaan? Of lijkt het u gewoon niet verstandig om de klus zelf uit te voeren? Laat wasmachine reparatie in Groningen dan gewoon uitvoeren door onze witgoedmonteur. Bij een kapotte wasmachine hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Wij sturen vaak dezelfde dag nog een monteur naar u toe om het probleem te verhelpen. U blijft dus nooit lang met een kapot apparaat zitten wanneer u wasmachine reparatie in Groningen door ons uit laat voeren.

Zoekt u een witgoedmonteur in Groningen? Of bent u benieuwd of Twistoo u ook van dienst kan zijn elders in het land? Maak dan gebruik van de onderstaande zoekfunctie. Hiermee vindt u binnen de kortste keren een geschikte witgoedmonteur voor wasmachine reparatie in heel Nederland.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Mark zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Mark komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Mark overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Mark

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu