ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Amsterdam – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Wasmachine reparatie in Amsterdam? Twistoo is u van dienst!

Werkt uw wasmachine niet meer? Dan ontdekt u snel genoeg dat dit behoorlijk vervelend is. U kunt uw kleren immers niet meer schoon krijgen. Daarom is u er ongetwijfeld alles aan gelegen om het apparaat zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Voor wasmachine reparatie in Amsterdam kunt u Twistoo inschakelen. Wij slagen er vrijwel altijd in om het apparaat weer te repareren. In sommige gevallen is het ook mogelijk om zelf een wasmachine te repareren. U bespaart op deze manier toch weer de nodige kosten.

Problemen die kunnen ontstaan

Wasmachine reparatie Amsterdam

Aangezien een wasmachine veelvuldig gebruikt wordt, kunnen er de nodige problemen ontstaan. Zo vormt slijtage één van de meest voorkomende oorzaken van een defecte wasmachine. Enige slijtage is vaak geen probleem. Is een onderdeel echter grotendeels versleten? Dan werkt uw wasmachine hierdoor mogelijk niet meer. Het kan ook nodig zijn om wasmachine reparatie in Amsterdam uit te laten voeren als gevolg van kalkaanslag. De kalk in het water kan namelijk een negatieve invloed hebben op bepaalde onderdelen in het apparaat.

Naast slijtage en kalkaanslag zorgt een verstopping ook vaak voor problemen bij een wasmachine. In dat geval stroomt het water doorgaans niet weg uit uw trommel. Bij een verstopping bent u mogelijk geneigd direct een beroep op ons te doen voor wasmachine reparatie in Amsterdam. Wist u echter dat u een verstopping vaak zelf kunt verhelpen. Hoe? Dat is afhankelijk van de plek van de verstopping. Zit het probleem in de afvoer? Koppel de sifon los en spoel deze goed door. Wanneer de verstopping dieper in uw afvoer zit, gebruikt u soda of een ontstoppingsveer. Indien het probleem niet in de afvoer zit, richt u zich tot de filters. Deze kunnen na verloop van tijd ook verstopt raken. Wasmachine reparatie in Amsterdam door een professional is dan niet nodig. U kunt de filters namelijk zelf schoonmaken. Lukt u niet het probleem te verhelpen? Onze witgoedmonteurs helpen u graag!

Direct contact met onze monteur in Amsterdam?

Direct contact met onze monteur in Amsterdam?

Professional nodig voor wasmachine reparatie in Amsterdam

Hierboven las u dat u in sommige gevallen zelf wasmachine reparatie in Amsterdam uit kunt voeren. Dit is echter niet altijd verstandig. Is er sprake van een storing? Trek de stekker van de wasmachine er dan eens uit en kijk of het apparaat vervolgens weer werkt. Is dit niet het geval? Kijk dan in de gebruiksaanwijzing hoe u de wasmachine moet resetten. Soms wordt het probleem op deze manier verholpen.

U kunt uw wasmachine in Amsterdam echter niet altijd repareren. Sterker nog, soms is het zelfs niet verstandig om er zelf mee aan de slag te gaan. Dit is het geval wanneer het probleem veroorzaakt wordt door specifieke onderdelen. Laat wasmachine reparatie in Amsterdam over aan Twistoo wanneer het probleem in de trommel, motor of pomp zit. Dit zijn namelijk essentiële onderdelen van het apparaat. Indien de reparatie niet juist verricht wordt, werkt uw wasmachine immers niet meer. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw wasmachine. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Onze witgoedmonteurs verhelpen het probleem vaak dezelfde dag nog. U blijft dus nooit lang zitten met een kapotte wasmachine. Bovendien weet u met onze hulp zeker dat uw wasmachine vakkundig gerepareerd wordt.

Nieuwe wasmachine of toch repareren?

Er zijn genoeg mensen die direct naar een nieuwe wasmachine kijken wanneer hun oude niet meer werkt. Dit kan natuurlijk, maar vaak kost dit u onnodig veel geld. Een nieuwe wasmachine is immers een stuk duurder dan wasmachine reparatie in Amsterdam. Al hangt dit natuurlijk wel van de ernst van het probleem af. Liggen de kosten van wasmachine reparatie in Amsterdam in de buurt van de prijs van een nieuw apparaat? Dan adviseert Twistoo u om voor een nieuwe te gaan. In dat geval kunt u de komende jaren zonder problemen gebruikmaken van uw wasmachine!

Bent u op zoek naar een specialist voor wasmachine reparatie in Amsterdam? Dan bent u bij Twistoo aan het juiste adres. Wij kunnen u overigens in heel Nederland van dienst zijn bij een defecte wasmachine. Via de onderstaande zoekfunctie vindt u makkelijk en snel een vakman bij u in de buurt!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu