ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Vaatwasser reparatie in Nijmegen – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte vaatwasser? Wij repareren uw vaatwasser in veel gevallen nog binnen één dag.

Loek

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Loek?

Ik ben Loek en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Rond 2002 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik vind het fantastisch om allerlei verschillende apparaten te repareren. Wist u dat ik naast witgoed apparaten ook nog eens hifi apparaten repareer? Inmiddels heb ik vier witgoedmonteurs in dienst en zij leveren stuk voor stuk kwaliteit. Ik ben nu vooral in onze winkel aan het werk, dus u zult vooral mijn witgoedmonteurs bij u langs zien komen.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Veelvoorkomende problemen

Twistoo voert vaatwasser reparatie in Nijmegen uit

Wordt de smerige vaat in uw vaatwasser de laatste tijd niet goed schoon meer? Of start het apparaat niet meer wanneer u een programma selecteert? Dan duidt dit vaak op een mankement. U kunt in dat geval een monteur inschakelen voor vaatwasser reparatie in Nijmegen. Toch zijn er maar weinig mensen die dit direct doen. Vaak wordt er eerst zelf een poging ondernomen om het apparaat weer aan de praat te krijgen. Mogelijk boekt u succes, maar die kans is bijzonder klein. Er kleven bovendien de nodige risico’s aan het zelf repareren van uw vaatwasser. Schakelt u een monteur in voor de klus? Dan kost dit u inderdaad geld. Vaatwasser reparatie in Nijmegen uitbesteden aan een monteur van Twistoo brengt echter ook de nodige voordelen met zich mee!

Wat is er aan de hand met uw vaatwasser?

In sommige gevallen is de oorzaak van een kapotte vaatwasser makkelijk te vinden. Staat er bijvoorbeeld een plasje water voor het apparaat? Dan gaat het waarschijnlijk om een lekkage. Het is echter niet altijd  zo makkelijk om de oorzaak te achterhalen. Indien er water in het apparaat blijft staan, denkt u mogelijk aan een kapotte pomp. Het kan echter ook gewoon om een verstopping gaan.

Wordt de vaat niet goed droog meer? Dan zit het probleem hem mogelijk in het verwarmingselement. Hier kan in de loop van de tijd namelijk kalkaanslag op ontstaan zijn. Is het hele element omringd met een laagje kalk? Dan is het verwarmingselement waarschijnlijk oververhit geraakt. In dat geval droogt uw vaat niet meer. Kalk kan zich echter ook gaan afzetten op de sproeiarm. Hierdoor kunnen de openingen dichtslibben en komt er niet of nauwelijks water meer in het apparaat.

Vaatwasser reparatie NijmegenEr zijn echter nog talloze onderdelen die voor problemen kunnen zorgen. Is uw vaatwasser al betrekkelijk oud? Dan kunnen onderdelen versleten zijn. Neem bijvoorbeeld de lagers of condensator in de motor van het apparaat. Ook de printplaat is een gevoelig onderdeel. Zit hier een scheurtje in of is er water bij gekomen? Dan is dit onderdeel mogelijk stuk. Daarnaast kunnen er problemen ontstaan met de meetinstrumenten. Zo zorgen de thermostaat en waterniveaumeter bijvoorbeeld vaak voor een kapotte vaatwasser.

Direct contact met onze monteur in Nijmegen?

Direct contact met onze monteur in Nijmegen?

Zelf repareren of monteur bellen?

Is uw vaatwasser kapot? Dan probeert u mogelijk zelf vaatwasser reparatie in Nijmegen uit te voeren. Dit kan, maar doe dit alleen wanneer het gaat om een verstopping. Dit probleem kan opduiken als gevolg van etensresten in de filters van het apparaat. Inspecteer dus eerst de filters en kijk of ze smerig zijn. Is dit het geval? Maak ze dan goed schoon. Een schoonmaakbeurt kan ook voldoende zijn wanneer de openingen in de sproeiarm verstopt zitten.

Denkt u dat uw vaatwasser niet meer werkt als gevolg van kortsluiting? Dan raden wij u ten zeerste af om zelf met het apparaat aan de slag te gaan. Waarom? Omdat vaatwasser reparatie in Nijmegen dan zeer gevaarlijk is. Dit is zeker het geval wanneer er nog water in het apparaat staat. Dit kan namelijk onder stroom staan. Twijfelt u? Schakel Twistoo dan in voor vaatwasser reparatie in Nijmegen.

Ook voor problemen met andere onderdelen bent u bij ons echter aan het juiste adres. Wij komen vaak direct naar u toe wanneer u contact met ons opneemt. Vaak kan onze monteur ook nog meteen vaatwasser reparatie in Nijmegen uitvoeren. Hierdoor werkt uw vaatwasser vaak dezelfde dag nog weer. U weet bovendien zeker dat het probleem juist verholpen wordt wanneer u onze monteur inschakelt. Wij voeren vaatwasser reparatie in Nijmegen namelijk ook vakkundig uit. Het probleem keert zodoende niet binnen de kortste keren weer terug.

Vaatwasser reparatie of vervangen?

Bang dat vaatwasser reparatie in Nijmegen duur is? Dit is vaak niet het geval wanneer er enkel een onderdeel vervangen moet worden. Wij komen graag bij u langs om te kijken welk onderdeel het probleem veroorzaakt. Op deze manier kunnen we ook direct een prijsindicatie geven. Zo weet u direct wat u ongeveer kwijt bent aan vaatwasser reparatie in Nijmegen.

Moet de pomp vervangen worden? Of heeft uw vaatwasser de gemiddelde levensduur bereikt? Dan is vaatwasser reparatie in Nijmegen meestal niet zinvol meer. Een pomp is namelijk een duur onderdeel. Indien uw vaatwasser oud is, kunnen er op korte termijn meerdere problemen ontstaan. In dat geval raadt onze monteur u vaak aan een nieuwe vaatwasser te kopen. Kies echter nooit voordat u ons een inspectie uit hebt laten voeren. Dit kan u namelijk veel geld schelen.

Zo gaat Twistoo te werk

Schakelt u onze monteur in voor vaatwasser reparatie in Nijmegen? Dan komen wij altijd eerst bij u langs om te kijken wat er mis is. Vaak is het probleem betrekkelijk eenvoudig te verhelpen. In dat geval beginnen wij direct met de reparatie. Uw vaatwasser werkt zodoende snel weer. Bovendien kunt u het apparaat de komende tijd zonder problemen gebruiken. Wij garanderen u namelijk dat u binnenkort niet opnieuw vaatwasser reparatie in Nijmegen uit moet laten voeren.

Wij repareren alle vaatwasser merken

Vraagt u zich af welke vaatwassers Twistoo allemaal kan repareren? Dat is niet nodig, want wij repareren alle bekende merken vaatwassers. Onze monteur repareert onder meer vaatwassers van Miele, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool of Zanussi binnen een handomdraai. U bent bij ons dus altijd aan het juiste adres wanneer het gaat om vaatwasser reparatie in Nijmegen.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Loek zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Loek komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Loek overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €59,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

92% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Loek

U kunt ons inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en mijn monteurs komen direct naar u toe! Wij zijn snel ter plaatse, vaak helpen wij u dezelfde dag nog! U kunt ons voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu