ClickCease

whirlpool wasmachine storing F08

Whirlpool wasmachine storing F08: motorstoring

Geeft het scherm van uw Whirlpool wasmachine storing F08 aan? In dit geval is er zeer waarschijnlijk sprake van een probleem met de motor in uw apparaat. Het is vaak niet mogelijk om deze storing zelf te verhelpen. Op deze pagina leest u meer over het ontstaan van deze Whirlpool wasmachine foutcode.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Whirlpool wasmachine storing F08

Wasmachine foutmelding F08 wordt veroorzaakt door een storing in de motor van het apparaat. Wanneer de motor niet goed werkt, zal het water niet worden aan- en afgevoerd. Daarbij wordt het verwarmingselement niet warm en reageert de machine niet op uw instructies. 

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Het is niet mogelijk om de foutcode F08 van uw Whirlpool wasmachine zelf op te lossen. In veel gevallen zal de motor van de wasmachine vervangen moeten worden. U zou de stekker van de wasmachine uit het stopcontact kunnen trekken. Laat de stekker vervolgens een half uur ongemoeid en steek deze vervolgens terug. Het zorgt voor een reset van het apparaat. Soms is dit voldoende. In veel gevallen zult u echter niet zonder de hulp van een monteur kunnen bij deze foutcode.

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossen

Whirlpool wasmachine storing F08Een witgoed monteur beoordeelt wat de exacte oorzaak is van de foutmelding F08 aan uw wasmachine. Op basis hiervan zal de witgoed monteur u meer vertellen over de verschillende opties. Is het vervangen van de motor rendabel? Kunt u wellicht beter voor een nieuwe wasmachine kiezen? Wanneer u besluit de motor te laten vervangen, zullen de aangesloten witgoed monteurs bij Twistoo deze klus op vakkundige wijze voor u uitvoeren.

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu