ClickCease

Whirlpool droger storing F07

Whirlpool droger storing F07: storing aan één van de onderdelen

Heeft u te maken met Whirlpool droger storing F07? In dat geval zal het lastig zijn om direct te achterhalen waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Er is sprake van een storing aan één van de onderdelen in de Whirlpool droger. Op deze pagina leest u meer over de stappen die u kunt zetten om deze storing zelf te verhelpen. Vaak heeft u de hulp van een witgoed monteur niet direct nodig.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Whirlpool droger storing F07

Zoals reeds genoemd werd, is de oorzaak van Whirlpool droger foutcode F07 vaak niet direct aan te wijzen. Er kan sprake zijn van een vastgelopen programma, een defect aan een sensor in de droger, enzovoorts. Ook een probleem met de motor kan Whirlpool droger storing F07 veroorzaakt hebben.

 2.   Zelf de droger storing oplossen

Er zijn een aantal stappen die u kunt doorlopen om de Whirlpool droger storing zelf op te lossen. Onderstaand stappenplan toont u de verschillende stappen.

  • Stap 1: schakel de Whirlpool droger volledig uit en trek de stekker uit het stopcontact.
  • Stap 2: laat de droger in ieder geval een uur uitgeschakeld. Haal de was ondertussen uit de droger.
  • Stap 3: steek de stekker van de droger na een half uur weer in het stopcontact en controleer of de foutcode nog zichtbaar is.
  • Stap 4: stop in eerste instantie een deel van de was terug in de trommel. Vul de trommel nog niet helemaal.
  • Stap 5: draai een programma om te kijken of de storing verholpen is. U kunt de trommel vervolgens volledig vullen.

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossen

Whirlpool droger storing F07Heeft het bovenstaande stappenplan onvoldoende geholpen? Is storing F07 nog steeds zichtbaar op het display? Raadpleeg in dat geval een aangesloten witgoed monteur bij Twistoo voor hulp. De professionele monteur zal de verschillende onderdelen van de droger nalopen op slijtage. Waar nodig worden de versleten onderdelen vervangen, zodat de droger weer naar behoren functioneert.

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu