ClickCease

Siemens wasmachine storing F43

Siemens wasmachine storing F43: motor of koolborstel probleem  

Zodra het display van uw Siemens wasmachine storing F43 toont, is er sprake van een probleem met de motor of de koolborstels. Deze onderdelen van uw wasmachine hangen sterk met elkaar samen. U heeft de hulp van een witgoed monteur nodig om dit probleem te kunnen verhelpen. Zelf problemen met de motor oplossen is erg lastig. Op deze pagina leest u meer over hetgeen u kunt doen om de storing te laten verhelpen.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Siemens wasmachine foutmelding F43

Verschillende oorzaken kunnen Siemens wasmachine foutmelding F43 veroorzaakt hebben. Er kan sprake zijn van een hevige slijtage aan de koolborstels van de machine. Als gevolg hiervan krijgen de onderdelen van de motor onvoldoende energie, waardoor de motor niet goed functioneert. De wasmachine schiet vervolgens in storing. 

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Vaak is lastig te bepalen wat Siemens wasmachine foutcode F43 veroorzaakt heeft. Daarbij is het niet eenvoudig om zelf de motor van de wasmachine te vervangen. Een witgoed monteur kan de exacte oorzaak van het defect bepalen en waar nodig onderdelen voor u vervangen.

 3.   Laat een witgoed monteur de storing oplossen

Siemens wasmachine storing F43Schakel een witgoed monteur in voor het herstel van uw Siemens wasmachine. Het is niet altijd rendabel om de motor in het apparaat te vervangen. De aangesloten witgoed monteurs bij Twistoo zullen u hier vooraf over adviseren. Het vervangen van de koolborstels in de machine is makkelijker. 

 

 

 

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu