ClickCease

Siemens wasmachine storing E21

Siemens wasmachine storing E21: probleem met stuurmodule   

Belangrijk onderdeel van een Siemens wasmachine is de stuurmodule. Dit onderdeel zorgt dat het apparaat uw opdracht naar behoren uitvoert. Toont het display van uw Siemens wasmachine storing E21? In dat geval is er sprake van een probleem met de stuurmodule. Het is niet mogelijk om deze storing zelf te verhelpen. De hulp van een professionele monteur is daarom benodigd.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Siemens wasmachine storing E21

Verschillende oorzaken kunnen een probleem met de stuurmodule in uw Siemens wasmachine tot gevolg hebben. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerd uitgevoerde update door het apparaat. Tegenwoordig zijn steeds meer wasmachines verbonden met het netwerk in huis. De connectie zorgt er vervolgens voor dat de machines automatisch van de laatste update worden voorzien. Ook een probleem met de elektronica achter de stuurmodule kan de Siemens wasmachine foutmelding E21 tot gevolg hebben.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Het is niet mogelijk om Siemens wasmachine foutcode E21 zelf te doen laten verdwijnen. Mede doordat lastig te bepalen is wat de oorzaak is van het probleem. Daarbij is het vervangen van de stuurmodule een ingewikkelde en lang niet altijd een rendabele klus.

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteur

siemens wasmachine storing e21Schakel een professionele witgoed monteur in om Siemens wasmachine foutmelding E21 te verhelpen. De aangesloten witgoed monteurs bij Twistoo proberen het probleem met de stuurmodule te achterhalen. Op basis van de gevonden oorzaak zorgt de monteur voor een oplossing. Een monteur zal u vooraf advies geven over het nut van het vervangen van de stuurmodule. Zoals eerder genoemd is het niet altijd rendabel dit onderdeel te vernieuwen.

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu