ClickCease

Miele wasmachine storing F53

Miele wasmachine storing F53: snelheidssensor storing

Zeker naarmate uw Miele wasmachine ouder wordt, zal het steeds lastiger zijn om storingen te voorkomen. Onderdelen raken versleten, waardoor de wasmachine niet meer goed functioneert. Een voorbeeld van zo’n probleem is Miele wasmachine storing F53. Bij deze problemen zal het wasprogramma niet worden afgemaakt, of is het niet meer mogelijk een nieuw wasprogramma te starten.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Miele wasmachine storing F53

Wanneer u te maken heeft met Miele wasmachine storingscode F53 is er sprake van een probleem met de snelheidssensor in uw apparaat. Deze sensor speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van wasprogramma’s. De sensor bepaalt namelijk op welke snelheid de motor draait tijdens de diverse onderdelen van zo’n wasprogramma. 

Naast het feit dat de snelheidssensor zelf defect kan zijn, kan het probleem ook zitten in de voeding van deze sensor. Mogelijk is er sprake van een kortsluiting in de wasmachine. Tegenwoordig worden veel Miele wasmachines voorzien van een sensor die geïntegreerd zit in de motor. Het maakt dat het probleem ook in de motor van de wasmachine kan zitten bij Miele wasmachine storingscode F53.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Zelf Miele wasmachine storingscode F53 oplossen is erg lastig, daar het probleem verschillende oorzaken kan hebben. Ook is het vervangen van de snelheidssensor een behoorlijke uitdaging. Hierdoor is het verstandig om een witgoed monteur in te schakelen. Die kan de oorzaak vinden en daardoor het probleem oplossen. Daardoor zal u niet voor verassingen te staan komen met uw wasmachine. 

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossenMiele wasmachine storing F53

Schakel een aangesloten witgoed monteur bij Twistoo in, om u te laten helpen bij dit probleem. De monteur bij u in de buurt heeft  een ruime ervaring in het oplossen van storingen binnen Miele wasmachines. Zo hoeft u de wasmachine niet direct te vervangen! Neem contact op met de witgoed monteurs voor een snelle en goede service. 

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu