ClickCease

Miele vaatwasser storing F78

Miele vaatwasser storing F78: technische fout circulatiepomp

Op het moment dat uw televisie of een ander elektrisch apparaat niet meer functioneert, trekken veel mensen de stekker uit het stopcontact. Door de stekker vervolgens weer in het stopcontact te steken reset u het apparaat. Wist u dat dit soms ook de oplossing kan zijn voor Miele vaatwasser storing F78?

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Miele vaatwasser storing F78

Bij Miele vaatwasser storing F78 is er vaak sprake van een technisch probleem rond de circulatiepomp. Let op, deze storing duidt zodoende niet op een blokkering in de circulatiepomp. Die blokkeren zou optreden als het filter verstopt zit, of de drukschakelaar van de vaatwasser niet goed werkt. 

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een technisch probleem met de circulatiepomp. Het is niet altijd mogelijk deze problemen zelf op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan een defect aan het verwarmingsrelais. Het vervangen van zo’n onderdeel kunt u het beste overlaten aan een witgoed monteur.

 2.   Zelf de vaatwasser storing oplossen

Volg onderstaand stappenplan om zelf een poging te wagen Miele vaatwasser storingscode F78 op te lossen. Daar het hier om een technisch probleem gaat, kan het resetten van de vaatwasser namelijk al voldoende zijn. 

  • Stap 1: trek eerst de vaatwasser iets naar voren toe, zodat u daarna goed bij de stekker van het apparaat kunt komen. 
  • Stap 2: haal nu de stekker uit het stopcontact en laat de Miele vaatwasser gedurende een halve minuut met rust.
  • Stap 3: steek de stekker opnieuw in het stopcontact en schakel vervolgens de vaatwasser weer in. Lukt het nu om een programma te draaien?

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteurMiele vaatwasser storing F78

Wanneer het resetten van de Miele vaatwasser niet voldoende is gebleken om storingscode F78 te verhelpen, heeft u de hulp van een witgoed monteur nodig. Schakel een witgoed monteur via Twistoo in om u te laten helpen. De aangesloten monteurs hebben namelijk een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten Miele vaatwasser storingen.

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu