ClickCease

Miele vaatwasser storing F51

Miele vaatwasser storing F51: druksensor storing

Storingen in uw Miele vaatwasser kunnen ertoe leiden dat programma’s niet worden afgemaakt door het apparaat. De vaatwasser schiet in de storingsmodus om een verergering van schade aan onderdelen van de vaatwasser te voorkomen. De Miele vaatwasser storing F51 is een voorbeeld van een foutcode die zichtbaar kan worden op het display van uw apparaat.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Miele vaatwasser storing F51

Miele vaatwasser storingscode F51 duidt op een probleem met de drukschakelaar op uw apparaat. Vaak hangt dit probleem samen met een defecte circulatiepomp (Miele vaatwasser storing F14). Ook kan het probleem samenhangen met een defect verwarmingsrelais in de Miele vaatwasser. Het maakt dat het vaak lastig is om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het verwarmingsrelais zorgt namelijk voor het inschakelen van het systeem als u een programma gekozen heeft. Dit probleem moet opgelost worden door een professional. 

 2.   Zelf de vaatwasser storing oplossen

In vrijwel alle gevallen zullen onderdelen van de Miele vaatwasser vervangen moeten worden. Dit kan de drukschakelaar zelf zijn, het verwarmingsrelais en bijvoorbeeld de circulatiepomp. Het maakt dat het erg lastig is om Miele vaatwasser storingscode F51 zelf te verhelpen. Hiervoor zal u een witgoed monteur moeten inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u vaatwasser op de juiste manier wordt gemaakt. 

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossenMiele vaatwasser storing F51

Schakel een aangesloten witgoed monteur van Twistoo in, om u te laten helpen bij het oplossen van Miele vaatwasser storingscode F51. De monteurs hebben een ruime ervaring in het verhelpen van problemen met de drukschakelaar in uw vaatwasser. De monteurs kunnen het probleem voor u oplossen zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Als u dit namelijk zelf gaat proberen te maken kan dit mis gaan waardoor de vaatwasser meer storingen kan krijgen.

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu