ClickCease

Miele vaatwasser storing F24

Miele vaatwasser storing F24: problemen met verwarmingsrelais

Verschillende soorten problemen kunnen ertoe leiden dat uw Miele vaatwasser in de storingstand geraakt. Het is in sommige gevallen mogelijk zo’n storing zelf op te lossen. In andere gevallen heeft u de hulp van een witgoed monteur nodig. Een voorbeeld van een foutcode waarbij u hulp van een monteur nodig heeft is Miele vaatwasser storing F24.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Miele vaatwasser storing F24

Miele vaatwasser foutcode F24 waarschuwt u voor een probleem met het verwarmingsrelais in de vaatwasser. Een dergelijk probleem kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er vocht in het relais terechtgekomen zijn. Houd er hierbij rekening mee, dat het vervangen van het verwarmingsrelais alleen vaak niet voldoende is. U dient te zoeken naar de oorzaak van het lek.

Een andere mogelijke oorzaak van een defect aan het verwarmingsrelais is slijtage. Mogelijk is uw Miele vaatwasser al wat ouder, waardoor het verwarmingsrelais versleten is geraakt en hierdoor niet meer goed functioneert.

 2.   Zelf de vaatwasser storing oplossen Miele vaatwasser storing F24

Het vervangen van het verwarmingsrelais in de Miele vaatwasser is geen eenvoudige klus. Hier komt namelijk veel kennis bij kijken. Daar komt bij, dat mogelijk moet worden uitgezocht of er sprake is van een lekkage in de vaatwasser. Dit probleem kunt u dus niet zelf oplossen.

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossen

Schakel een aangesloten witgoed monteur bij Twistoo in om de de vaatwasser storing F24 te laten verhelpen. De monteur bij u in de buurt spoort de oorzaak van het probleem voor u op en zorgt direct voor een duurzame oplossing. U kunt telefonisch en via het formulier contact opnemen. De aangesloten witgoed monteurs kunnen u snel helpen en zo hoeft u niet meer uw vaat met de hand af te wassen.

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu