ClickCease

LG wasmachine storing AE

LG wasmachine storing AE: lekkage

Sommige LG wasmachine storingen zijn relatief makkelijk (zelf) te verhelpen. Zo kan er bijvoorbeeld een knik zitten in de toevoer- of afvoerslang van uw wasmachine. Het oplossen van deze knik lost het probleem in zo’n geval op. Lastiger is het om een LG wasmachine storing AE te verhelpen.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van LG wasmachine storing AE

LG wasmachine foutcode AE duidt op een lekkage in de LG wasmachine. In zo’n geval is het van groot belang, dat u de stekker van de LG wasmachine uit het stopcontact trekt en het apparaat met rust laat. Zou u de stekker in het stopcontact laten zitten, dan is de kans op een kortsluiting onnodig groot. Naast het uit het stopcontact trekken van de stekker wilt u voorkomen dat de lekkage zich verergert. Het is om deze reden verstandig om ook de kraan waarop u de toevoerslang van het apparaat heeft aangesloten dicht te draaien.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

De LG wasmachine foutcode AE kunt u helaas niet zelf oplossen. Het is doorgaans erg lastig de oorzaak van een lekkage in de wasmachine op te sporen. Hierdoor wordt aangeraden om een witgoedmonteur in te schakelen die u verder kan helpen met een oplossing. Door een expert in te schakelen zorgt u ervoor dat het probleem opgelost kan worden zonder dat dit mis kan gaan!

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossen

LG wasmachine storing AESchakel een aangesloten witgoed monteur bij Twistoo in om u hierbij te laten helpen. De monteur bij u in de buurt spoort de oorzaak van het defect voor u op en zorgt direct voor een degelijke oplossing. Zo kunt u de LG wasmachine in de meeste gevallen blijven gebruiken. 

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu