ClickCease

Bosch wasmachine storing F57

Bosch wasmachine storing F57: trommel draait niet meer

De trommel is een belangrijk onderdeel van uw Bosch wasmachine. Deze draagt er namelijk aan bij dat uw vuile was schoon wordt. Het lijkt vanzelfsprekend dat dit onderdeel van uw wasmachine blijft draaien, maar dat is het niet. Zo draait uw trommel bijvoorbeeld niet meer als er sprake is van een Bosch wasmachine storing F57. Wordt deze storing op het display van uw apparaat weergeven? Dan moet u dit probleem eerst verhelpen voordat u uw wasmachine weer kunt gebruiken. Wij vertellen u hier hoe u bij een foutcode F57 van een Bosch wasmachine te werk gaat.  

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bosch wasmachine storing F57

Een wasmachine bestaat uit talloze onderdelen. Een probleem kan hierdoor verschillende oorzaken hebben. Toch is het vrij snel duidelijk om welk onderdeel het gaat als er sprake is van een storingscode F57 bij een Bosch wasmachine. In dat geval is er namelijk iets aan de hand met de tachogenerator. Als er iets mankeert aan dit onderdeel kan de trommel van uw Bosch wasmachine namelijk niet meer ronddraaien.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Om kosten te besparen wilt u mogelijk zelf de storing F57 verhelpen. Toch raden wij u niet aan om zelf aan de slag te gaan met dit probleem. Waarom niet? Omdat u over specifieke kennis van wasmachines moet beschikken. Als deze kennis ontbreekt, bent u namelijk niet in staat om de Bosch wasmachine foutcode F57 op de juiste wijze te verhelpen.

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteurBosch wasmachine storing F57

Schakel daarom altijd een witgoed monteur in die is aangesloten bij Twistoo, als deze storing weergeven wordt op het display van uw Bosch wasmachine. Dit brengt weliswaar kosten met zich mee, maar u weet zeker dat de storingscode F57 op de juiste manier verholpen wordt. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren weer een wasje draaien in het apparaat. Neem telefonisch contact op met een monteur bij u in de buurt of vul het contactformulier in!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu