ClickCease

Bosch wasmachine storing F43

Bosch wasmachine storing F43: probleem motor of koolborstels

Een Bosch wasmachine kan te maken krijgen met verschillende storingen. Gevolg van zo’n storing is dat uw wasmachine mogelijk niet meer werkt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een Bosch wasmachine storing F43. Wordt deze storing weergeven op het display van uw apparaat? Dan moet u het probleem eerst verhelpen voordat u weer kunt wassen. Wij vertellen u hier hoe u het beste te werk kunt gaan als er sprake is van een foutcode F43 bij uw Bosch wasmachine.  

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bosch wasmachine storing F43

Waar veel storingen een duidelijke oorzaak hebben, is dit bij een F43 foutcode bij een Bosch wasmachine niet altijd het geval. Er kunnen namelijk twee oorzaken ten grondslag liggen aan dit probleem. Allereerst kan er sprake zijn van een motorstoring. In dat geval werkt de motor van het apparaat niet meer naar behoren. Deze storing verschijnt echter ook op het display van uw wasmachine als de koolborstels versleten zijn

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Als uw Bosch wasmachine de storingscode F43 weergeeft, raden wij u aan om contact op te nemen met een witgoed monteur. Om dit probleem te verhelpen, moet u namelijk over specifieke kennis van wasmachines beschikken. U moet immers weten hoe u een motorstoring verhelpt of de koolborstels vervangt. Ontbreekt het u aan deze kennis? Probeer dan nooit zelf de foutcode F43 te verhelpen.

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteurBosch wasmachine storing F43

Als u contact opneemt met een witgoed monteur komt deze zo snel mogelijk naar u toe. Doordat hij bekend is met wasmachines, kennen deze apparaten geen geheimen voor hem. Hierdoor slaagt hij er binnen een handomdraai in om een Bosch wasmachine van de storingscode F43 af te helpen. Gevolg hiervan is dat u uw wasmachine vaak snel weer kunt gebruiken. Maak telefonisch een afspraak met de witgoed monteur bij u in de buurt of vul het contactformulier in!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu