ClickCease

Bosch wasmachine storing F23

Bosch wasmachine storing F23: aquastop geactiveerd

Heeft u een Bosch wasmachine in huis? Dan gaat u er ongetwijfeld vanuit dat u dit apparaat kunt gebruiken wanneer u wilt. Helaas is dit niet altijd het geval, want een Bosch wasmachine kan te maken krijgen met een storing. Weergeeft het display van uw Bosch wasmachine storing F23? Dan is de aquastop geactiveerd. In dat geval kunt u niet langer een programma starten. Erg vervelend, want hierdoor wordt uw vuile was niet schoon. Daarom vertellen wij u hieronder hoe u de foutcode F23 bij uw Bosch wasmachine verhelpt. 

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bosch wasmachine storing F23

Als er op het display van uw Bosch wasmachine de foutcode F23 wordt weergeven, is de aquastop actief. Kort gezegd houdt dit in dat er niet langer water aangevoerd wordt. Dit kan een drietal oorzaken hebben. We zetten ze hieronder alle drie voor u op een rijtje.

  1. Er is een lekkage geconstateerd;
  2. De weerstand op het verwarmingselement is niet hoog genoeg;
  3. Er vindt geen communicatie met de pomp plaats.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Sommige wasmachine storingen zijn betrekkelijk eenvoudig zelf te verhelpen. Dit geldt helaas niet voor een Bosch wasmachine met storingscode F23.

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteurBosch wasmachine storing F23

Verschijnt de foutcode F23 op het display van uw machine? Ga dan niet zelf aan de slag, maar schakel een witgoed monteur in. Nadat u contact heeft gezocht met zo’n monteur, komt deze zo snel mogelijk naar u toe. Doordat hij dagelijks te maken krijgt met wasmachine storingen weet hij precies wat hij moet doen. Hij inspecteert uw wasmachine eerst uitvoerig om de oorzaak te achterhalen. Zodra hij deze eenmaal achterhaald heeft, onderneemt hij direct actie. Hierdoor is een storing bij uw Bosch wasmachine altijd snel verleden tijd. Maak direct een afspraak met een aangesloten monteur bij Twistoo bij u in de buurt of vul ons contactformulier in!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu