ClickCease

Bosch wasmachine storing F21

Bosch wasmachine storing F21: motorstoring

Geeft uw Bosch wasmachine storing F21 weer op het display? Dan kunt u het apparaat niet meer gebruiken. Deze storing geeft namelijk aan dat er iets mis is met de motor en dat is een essentieel onderdeel van uw wasmachine. Wilt u het apparaat snel weer kunnen gebruiken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij geven u hier namelijk tekst en uitleg over een Bosch wasmachine storing F21.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bosch wasmachine storing F21

We haalden hierboven al aan dat uw wasmachine motorproblemen heeft als de storingscode F21 weergeven wordt. Vaak zorgt dit ervoor dat het apparaat niet meer in staat is om de trommel te laten draaien. Dit is essentieel voor een wasmachine. Als deze storing opduikt, kunt u vaak niet eens meer een programma starten. Om het apparaat weer te kunnen gebruiken, moet u de storing allereerst verhelpen.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Als er sprake is van een F21 foutcode bij uw Bosch wasmachine zit u mogelijk met de handen in het haar. Logisch, want het apparaat werkt niet meer. Gelukkig kunt u zelf een poging wagen om dit probleem te verhelpen. De onderstaande 3 stappen kunnen u hier een handje bij helpen:

  1. Reset uw wasmachine door de stekker uit het stopcontact te halen. 
  2. Steek de stekker niet direct weer in het stopcontact, maar minimaal 10 seconden.
  3. Probeer een programma te starten en kijk of de storing F21 verholpen is.

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossenBosch wasmachine storing F21

Het kan zijn dat u met behulp van de bovenstaande stappen een Bosch wasmachine storingscode F21 verhelpt. Helaas slaagt niet iedereen hierin. Is het probleem bij u ook niet verholpen? Onderneem dan geen verdere pogingen, maar schakel een witgoed monteur in. Zo’n specialist weet door vele jaren ervaring namelijk precies wat hij moet doen bij een Bosch wasmachine met storing. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren weer gebruik maken van uw wasmachine. 

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu