ClickCease

Bosch wasmachine storing E19

Bosch wasmachine storing E19: opwarmtijd overschreden

Heeft u een Bosch wasmachine in huis? Dan maakt u hier ongetwijfeld veelvuldig gebruik van. Vaak kunt u dit apparaat zonder problemen gebruiken, maar dit is niet altijd het geval. Er kan namelijk een storing optreden. Vaak wordt op het display weergeven om welke storing het gaat. Geeft het display van uw Bosch wasmachine storing E19 aan? Dan wordt de opwarmtijd overschreden. Gevolg hiervan is dat het apparaat niet naar behoren werkt. Wij vertellen u in deze tekst wat u het beste kunt doen als er sprake is van de foutcode E19 bij uw Bosch wasmachine.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bosch wasmachine storing E19

Om de inhoud van een trommel schoon te krijgen, verwarmt een wasmachine het water dat aangevoerd wordt. Dit gebeurt met behulp van het verwarmingselement. Het water moet binnen een bepaalde tijd opgewarmd zijn. Gebeurt dit niet? Dan stopt het programma van uw wasmachine. In dat geval is de kans groot dat er op het display van uw Bosch wasmachine de storingscode E19 wordt weergeven. Bij wasmachines van Bosch betekent deze storing namelijk dat de opwarmtijd wordt overschreden.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Als uw Bosch wasmachine de foutcode E19 weergeeft, wilt u deze mogelijk zelf verhelpen. Heeft u geen kennis van wasmachines? Dan raden wij dit ten zeerste af. U moet namelijk over specifieke kennis beschikken om dit probleem te verhelpen.

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossenBosch wasmachine storing E19

Vanwege de benodigde kennis om de E19 storing op te kunnen lossen kunt u het beste een beroep doen op een witgoed monteur. Zodra een aangesloten monteur bij Twistoo ter plaatse is, onderwerpt hij uw wasmachine aan een uitvoerige keuring. Omdat hij kennis heeft van Bosch wasmachines, ontdekt hij vaak snel waar het probleem zit. Als de oorzaak eenmaal boven water is, treedt hij direct handelend op. Hierdoor is de foutcode E19 bij uw wasmachine snel verleden tijd. Maak direct een afspraak met een monteur bij u in de buurt door telefonisch contact op te nemen of vul ons contactformulier in!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu