ClickCease

Bosch vaatwasser storing E22

Bosch vaatwasser storing E22: vaatwasser schoonmaken

De meeste mensen gaan ervan uit dat zij hun Bosch vaatwasser zonder problemen kunnen gebruiken. Vaak is dit ook het geval, maar u moet weten dat het apparaat te maken kan krijgen met storingen. Een Bosch vaatwasser storing E22 is hier een voorbeeld van. Dit is één van de kleinste storingen waar de machine mee te maken kan krijgen. Desondanks zorgt deze storing er toch voor dat het programma onderbroken wordt. Om u te helpen dit probleem op te lossen, vertellen wij u hier wat u bij een E22 foutcode moet doen.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bosch vaatwasser storing E22

Een vaatwasser storing wordt vaak veroorzaakt door een mankement aan één van de onderdelen. Bij een Bosch vaatwasser storing E22 is dit niet het geval. Als deze storing weergeven wordt op het display van het apparaat, zit het zeefje van uw vaatwasser vol met vuil. Door deze verstopping heeft de machine meer moeite om het water af te voeren. Zit het zeefje helemaal vol met rommel? Dan wordt het water mogelijk helemaal niet meer afgevoerd.

 2.   Zelf de vaatwasser storing oplossen

Bij sommige Bosch vaatwasser storingen ontkomt u er niet aan om een witgoed monteur in te schakelen. Als uw Bosch vaatwasser de storingscode E22 aangeeft, is dit niet noodzakelijk. Met het onderstaande stappenplan kunt u dit probleem betrekkelijk eenvoudig zelf verhelpen.

  1. Schakel de vaatwasser uit.
  2. Ga op zoek naar het zeefje.
  3. Verwijder het zeefje uit uw vaatwasser
  4. Maak het zeefje schoon. Dit doet u door hem simpelweg af te spoelen onder de kraan. Gebruik eventueel een afwasborstel om het vuil uit de gaatjes te verwijderen.
  5. Plaats het zeefje terug. Zorg ervoor dat u het zeefje op dezelfde manier terugplaatst.
  6. Zet het apparaat weer aan en kijk of de Bosch vaatwasser storing E22 verholpen is. 

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteurBosch vaatwasser storing E22

Met het bovenstaande stappenplan is het betrekkelijk eenvoudig om de E22 foutcode bij uw Bosch vaatwasser te verhelpen. Heeft u de stappen gevolgd, maar blijft het apparaat de storing weergeven? Neem dan contact op met een aangesloten witgoed monteur bij Twistoo. Deze komt zo snel mogelijk naar u toe om uw vaatwasser te inspecteren. Hij slaagt er vaak snel in om vaatwasser storingen te verhelpen. Hierdoor werkt uw apparaat binnen de kortste keren weer naar behoren. Maak direct telefonisch een afspraak met de monteur bij u in de buurt of vul het contactformulier in!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu