ClickCease

Bauknecht wasmachine storing F5

Bauknecht wasmachine storing F5: storing in NTC

Heeft u een Bauknecht wasmachine in huis? Dan gebruikt u deze ongetwijfeld meerdere malen per week. Zodra u een programma heeft ingesteld, begint het apparaat te draaien. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar dit is het helaas niet. Uw wasmachine kan namelijk te maken krijgen met een storing. Zo kan er op het display van uw Bauknecht wasmachine storing F5 worden weergeven. Wij vertellen u hier wat de oorzaak van deze storing is en hoe u dit probleem verhelpt.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bauknecht wasmachine storing F5

Als uw wasmachine van Bauknecht de foutcode F5 aangeeft, is er sprake van een NTC storing. De NTC sensor is belangrijk voor het regelen van de temperatuur in uw wasmachine. Als er een storing in de NTC sensor zit, warmt het water in de wasmachine niet voldoende meer op. Dit zorgt ervoor dat uw smerige kleding niet goed schoon wordt. Reden genoeg om direct in actie te komen bij een F5 storing.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Sommige mensen proberen een F5 storingscode bij hun wasmachine zelf te verhelpen. Zij gaan zelf op zoek naar de NTC sensor en vervangen deze. Als u ervaring heeft met wasmachine reparaties, is dit begrijpelijk. Bent u hier niet bekend mee? Of wilt u niet het risico lopen dat u de storing verergert? Schakel dan een witgoed monteur in. Zij hebben kennis van de storing en zullen hem in een mum van tijd voor u oplossen!

 3.   Een monteur de storing op laten lossenBauknecht wasmachine storing F5

Als u zelf aan de slag gaat, is de kans namelijk groot dat het probleem alleen nog maar erger wordt. Door contact op te nemen met een aangesloten witgoed monteur bij Twistoo, hoeft u hier niet bang voor te zijn. Hij weet de NTC sensor direct te vinden en vervangt deze binnen een handomdraai. De foutcode F5 bij uw wasmachine van het merk Bauknecht is hierdoor snel verleden tijd, waardoor u het apparaat weer probleemloos kunt gebruiken! Bel direct of vul het contactformulier in om een afspraak te maken!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu