ClickCease

Bauknecht wasmachine storing F22

Bauknecht wasmachine storing F22: storing in het deurslot

Als uw Bauknecht wasmachine draait, kunt u de deur niet openen. Deze wordt namelijk vergrendeld tijdens het wassen. Zodra het programma klaar is, gaat het slot van de deur. Hierdoor kunt u de was uit de trommel pakken en ophangen of in de droger doen. Krijgt u de deur niet open na het programma? Dan is er mogelijk sprake van een Bauknecht wasmachine storing F22. Wij vertellen u hier wat de oorzaak van dit probleem is en wat u moet doen om uw deur weer open te krijgen.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bauknecht wasmachine storing F22

De storingscode F22 duidt op een probleem met de deur van het apparaat. Er zit in dat geval een storing in het deurslot. Hierdoor kunt u de deur niet openen, zelfs niet als het programma afgerond is. Een vervelend probleem, want u kunt uw was zodoende niet uit de trommel halen. Reden genoeg om de F22 storing bij uw Bauknecht wasmachine snel te verhelpen.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Veel mensen proberen een F22 fout bij een Bauknecht wasmachine zelf te verhelpen. Zo denkt u mogelijk dat u de deur kunt openen door hier (flink wat) kracht op uit te oefenen. Doe dit niet, want hierdoor kan er schade ontstaan. Zo kunt u de deur de volgende keer mogelijk niet meer goed sluiten als u deze opengebroken heeft. In dat geval start de wasmachine waarschijnlijk geen programma meer, want het apparaat registreert dat de deur geopend is.

 3.   Een monteur de storing op laten lossenbauknecht wasmachine storing F22

Schakel via Twistoo een witgoed monteur in als u te maken heeft met de storing F22. Hij weet precies wat hij moet doen om de storing bij uw Bauknecht wasmachine te verhelpen. Hierdoor kunt u de deur van uw wasmachine binnen de kortste keren weer openen. Bovendien ontstaat er zo geen schade, waardoor u uw wasmachine kunt blijven gebruiken. Neem met een van de aangesloten witgoed monteurs contact op en dan komen zij zo spoedig mogelijk naar u toe!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu