ClickCease

Bauknecht wasmachine storing F12

Bauknecht wasmachine storing F12: verwarmingsstoring

Om vieze kleding weer schoon te krijgen, gooit u deze in uw Bauknecht wasmachine. Zodra het apparaat zijn programma heeft afgerond, zijn uw kleren weer schoon. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar helaas kan uw wasmachine te maken krijgen met problemen. Zo kan er na verloop van tijd een Bauknecht wasmachine storing F12 ontstaan. Omdat uw vieze was hierdoor niet meer schoon wordt, is u er ongetwijfeld veel aan gelegen dit probleem te verhelpen. Wij vertellen u hier wat de oorzaak van deze storing is en hoe u dit probleem verhelpt.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bauknecht wasmachine storing F12

Als leek heeft u mogelijk geen idee wat de storingscode F12 bij uw Bauknecht wasmachine betekent. Wanneer dit op het display van uw apparaat weergeven wordt, is er iets mis met de verwarming. Waar er bij veel andere storingen direct een oorzaak aan te wijzen is, is dat bij deze storing niet het geval. Er kunnen namelijk verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan een verwarmingsstoring.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Aangezien er veel verschillende oorzaken kunnen zijn voor deze foutmelding, kunt u een F12 storing helaas niet zelf verhelpen. Hier dient u echt een witgoed monteur voor in te schakelen.

 3.   De storing op laten lossen door een witgoed monteurbauknecht wasmachine storing F12

Bij de storingscode F12 kunt u het apparaat niet meer gebruiken. Wilt u dit probleem snel verhelpen? Doe dan een beroep op een van de aangesloten witgoed monteurs bij Twistoo. Deze professionals komen zo snel mogelijk naar u toe. Eenmaal ter plaatse onderwerpen ze uw wasmachine allereerst aan een grondige inspectie. Meestal achterhalen ze binnen de kortste keren wat de oorzaak is van de storing. Zodra ze het probleem gevonden hebben, gaan ze hiermee aan de slag. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens de foutcode F12 bij uw Bauknecht wasmachine verholpen is. Neem dus snel contact op met een monteur bij u in de buurt!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu