ClickCease

Bauknecht wasmachine storing E5

Bauknecht wasmachine storing E5: NTC storing

De gemiddelde Nederlander gebruikt zijn wasmachine meerdere malen per week. In de meeste gevallen begint het apparaat direct aan de wasbeurt zodra u het programma start. Helaas is dit niet altijd het geval. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met een Bauknecht wasmachine storing E5. Het apparaat werkt in dat geval niet meer naar behoren. Wij vertellen u in deze tekst wat u moet doen als er sprake is van de foutcode E5 bij uw Bauknecht wasmachine.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bauknecht wasmachine storing E5

Wordt er op het display van uw Bauknecht wasmachine de code E5 weergeven? Dan betekent dit dat er sprake is van een NTC storing. In dat geval is er zeer waarschijnlijk iets mis met de NTC sensor. Deze is mogelijk defect. Gevolg hiervan is dat de temperatuur in uw wasmachine niet goed meer geregeld wordt. Dit is niet prettig. Als het water niet warm genoeg wordt uw vuile was namelijk ook niet schoon.

 2.   Zelf de wasmachine storing oplossen

Sommige problemen met uw wasmachine kunt u zelf verhelpen. Bij de E5 NTC storing wordt dit echter een lastig verhaal. Zo moet u namelijk over specifieke kennis beschikken om dit probleem te verhelpen. U moet de NTC sensor namelijk vervangen om het apparaat weer aan de praat te krijgen. Dit kan een lastige klus zijn.

 3.   Een witgoed monteur de storing op laten lossenBauknecht wasmachine storing E5

Weet u niet hoe u dit probleem kan verhelpen? Koop dan niet direct een nieuwe wasmachine, maar schakel allereerst een witgoed monteur via Twistoo in. De professional weet waar deze sensor zich bevindt en kan deze snel voor u vervangen. De storingscode E5 bij uw Bauknecht wasmachine is op deze manier snel verleden tijd. U kunt telefonisch contact met een van de aangesloten monteurs opnemen of het contactformulier invullen. Een van de monteurs zal dan zo spoedig mogelijk bij u langs komen. Door zijn jarenlange ervaring is ieder probleem aan uw Bauknecht wasmachine snel verholpen!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu