ClickCease

Bauknecht vaatwasser storing E4

Bauknecht vaatwasser storing E4: verwarmingsstoring

Een vaatwasser verwarmt zelf koud water om de vaat schoon te krijgen. In de meeste gevallen gebeurt dit probleemloos. Dit is echter niet het geval wanneer er sprake is van een Bauknecht vaatwasser storing E4. U heeft dan namelijk te maken met een verwarmingsstoring. Dit wil zeggen dat het apparaat het water niet meer verwarmt. Hierdoor wordt uw vaat niet (meer) schoon. Reden genoeg om dit probleem te verhelpen. Wij vertellen u hier wat u bij deze storing moet doen.

  1. De oorzaak van deze storing
  2. Zelf de storing oplossen
  3. De storing op laten lossen

 1.   De oorzaak van Bauknecht vaatwasser storing E4

Is er sprake van een E4 fout bij uw Bauknecht vaatwasser? Dan zit het probleem in het apparaat zelf. De vaatwasser warmt het water zelf immers op. Denk daarom niet dat het aan de watertoevoer ligt. Een storingscode E4 kan het gevolg zijn van kapotte sensors. De oorzaak kan ook bij het verwarmingselement liggen. Als deze defect is, is er eveneens sprake van een verwarmingsstoring.

 2.   Zelf de vaatwasser storing oplossen

Als u te maken heeft met een foutcode E4 bij uw Bauknecht vaatwasser, kunt u helaas zelf niets doen om het probleem te verhelpen. Dit is namelijk een storing waarbij onderdelen defect zijn. Het is dan de veilige keuze om deze storing door een witgoed monteur op te laten lossen.

 3.    De storing op laten lossen door een witgoed monteur

bauknecht vaatwasser storing E4Een storing E4 van uw Bauknecht vaatwasser kunt u niet zelf verhelpen. Er is namelijk een onderdeel defect. U krijgt uw vaatwasser alleen aan de praat als u het kapotte onderdeel vervangt. Ga hier niet zelf mee aan de slag, maar laat dit over aan een witgoed monteur. Zo’n professional weet immers hoe een vaatwasser in elkaar zit. Hierdoor kunt u uw Bauknecht vaatwasser binnen de kortste keren weer gebruiken. Bij een vaatwasser storingscode E4 kunt u het een witgoed monteur wel wat makkelijker maken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de vaatwasser vrij toegankelijk is, zodat hij direct aan de slag kan zodra hij langskomt.

De aangesloten witgoed monteurs bij Twistoo helpen u graag bij de verwarmingsstoring aan uw vaatwasser. Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in en dan komen zij zo snel mogelijk langs om u te helpen!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu