ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • All-in tarief €67,50*
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Eindhoven – Cheapfix Witgoed is uw vakman

Last van kapot witgoed? Cheapfix Witgoed repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag. Wij zijn uw geschikte partner in de regio Eindhoven. Wij hanteren een all-in tarief van slechts €67,50* .

 *All in tarief €67,50 is inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd

Witgoed monteur Rico

Geen foto klant

Wie is Rico?

Ik ben Rico van Cheapfix Witgoed en ik help u in uw regio als witgoed monteur. Ik heb jarenlange ervaring als witgoed monteur en ben actief in de regio. Ik ben hiermee begonnen als hobby. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Hierdoor ga ik dan ook altijd met een glimlach naar mijn werk omdat ik zo blij ben dat ik van mijn hobby ook mijn werk heb kunnen maken.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Waarom Twistoo?

All-in tarief €67,50* zonder voorrijkosten
3 maanden garantie op reparaties
Service in één dag
100% eerlijke en transparante diagnose

Onze witgoed monteur in Eindhoven

Met Cheapfix Witgoed voorzien wij u van een professionele witgoed monteur in Eindhoven. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek van Cheapfix Witgoed zullen zij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren zij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en Cheapfix Witgoed de benodigde onderdelen op voorraad heeft wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan Cheapfix Witgoed zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Twistoo logo

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

Direct contact met de monteur in Eindhoven?

Witgoed reparatie in Eindhoven – Cheapfix Witgoed repareert uw apparaat!

Een defect apparaat is altijd vervelend. U heeft hem nog gewoon nodig en zit waarschijnlijk met veel vragen. Hoe krijg ik hem weer aan de praat? Hoe lang gaat dit duren? Is het misschien beter om een nieuwe te kopen? Schakel via Twistoo een witgoed reparatie in Eindhoven! Onze ervaren aangesloten monteurs repareren ieder apparaat. Vaak kunnen ze dezelfde dag nog bij u in Eindhoven langskomen. De monteurs lopen uw apparaat zorgvuldig na en stellen vast waardoor hij niet goed meer werkt. Vervolgens overleggen ze met u wat verstandig is: een nieuwe kopen of reparatie. Is reparatie nog zinvol dan gaan ze direct voor u aan de slag. U kunt bij de aangesloten monteurs bij Twistoo onder andere terecht voor reparatie van uw wasmachine, vaatwasser of droger.

Reparatie van uw apparaat

Lastig bij witgoed reparatie is dat vaak niet gelijk duidelijk is wat het probleem veroorzaakt. Als een wasmachine niet wil starten kan dit bijvoorbeeld uiteenlopende oorzaken hebben. De ervaring van een monteur komt van pas om snel en precies vast te stellen wat er aan de hand is. Zo maakt u geen kosten voor het onnodig vervangen van onderdelen en het scheelt veel tijd! De monteurs staan voor u klaar! Hieronder vindt u een overzicht van witgoed reparaties die zij vaak uitvoeren.

Wasmachine reparatie

Een wasmachine kan duur zijn om te repareren. Sommige onderdelen zijn namelijk erg prijzig.  Meestal is het echter het verwarmingselement of inlaatventiel wat defect is. Deze zijn gelukkig zonder hoge kosten te vervangen. Soms is de boosdoener niet een defect maar een verstopping. Ook bij een verstopping in uw apparaat kunt u een aangesloten monteur via Twistoo inschakelen. Op de wasmachine reparatie pagina kunt u hier meer over lezen.

Vaatwasser reparatie

De kosten van vaatwasser reparatie hangen af van wat er defect is. Als een vaatwasser niet goed meer werkt is het verwarmingselement vaak de boosdoener. Ook bij vaatwassers is dit gelukkig niet duur om te repareren. De pomp kan echter ook defect zijn. Deze is wel zeer prijzig om te vervangen. (De monteurs bespreken altijd eerst uw opties voordat ze gaan repareren.) Een defecte printplaat komt daarnaast regelmatig voor. Soms is er geen sprake van een defect onderdeel maar van een verstopping of lek in uw vaatwasser. Ook deze kunnen de monteurs voor u repareren. Op de vaatwasser reparatie pagina kunt u meer lezen over defecten en herstel van vaatwassers.

Repareren of vervangen

Wat is in uw situatie verstandiger? Vervangen of repareren? De monteurs inspecteren uw apparaat grondig en adviseren u uitgebreid over wat gunstiger is. Zo kunt u een goede afweging maken. Meestal is het repareren van witgoed voordeliger dan uw apparaat vervangen. Als de reparatiekosten echter niet opwegen tegen de resterende levensduur adviseren ze u een nieuwe apparaat te kopen. Hierbij houden ze rekening met garantie op uw apparaat, de verwachte levensduur en uw verzekeringen.

Wij repareren alle merken

Of het nu gaat om een AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Twistoo is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk witgoed u heeft, de aangesloten monteurs repareren het.

De partner monteurs van Twistoo repareren witgoed snel en vakkundig, vaak nog dezelfde dag. Zij zijn overal in Eindhoven en omgeving actief.

Werkwijze

1. Diagnose

De monteur zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Wij komen bij u langs in Eindhoven en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal de monteur overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
witgoed reparatie

Wij repareren:

Wasmachines
Wasdrogers
Vaatwassers
Vriezers
Magnetrons en ovens
Géén koelkasten

Direct contact met de monteur in Eindhoven?

Veelgestelde vragen aan de monteur

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Rico

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Cheapfix witgoed

KVK: 80127320

Waarom via Twistoo?

All-in tarief €67,50* zonder voorrijkosten
3 maanden garantie op reparaties
Service in één dag
100% eerlijke en transparante diagnose
Menu