ClickCease

Bekijk onderstaand hoe onze monteurs beoordeeld worden:

Goede, vlotte en deskundige hulp voor niet te veel geld. En de oven doet het weer!

C. Witten

Perfecte service, heb meneer niet gezien, alleen gesproken. Ik vertelde ons probleem met de wasmachine, hij luisterde, gaf advies en indien nodig zou hij langs komen. Top tip! Wasmachine draait weer als een dolle! Dit noem ik op en top service. Dit kom je niet vaak meer tegen!!

N. Roozeboom

Prima vent! Ik had een probleem met mijn wasmachine, wat geen probleem bleek na een paar gerichte vragen van deze monteur. Fijn dat er nog zulke mensen zijn. Als ik de volgende keer een echt probleem heb met mijn wasmachine, is hij degene die de klus krijgt.

L. de Lange

Perfect

M. Meeuws

Erg positief over het geleverde werk. En ook hoe snel we een afspraak konden plannen en de flexibiliteit op welk moment. De vaatwasser draait weer als een zonnetje en er werd met ons meegedacht hoe we onnodige kosten konden voorkomen. Heel blij mee!

S. Koning

Snelle service!

T. Goethem

Goed bereikbaar, erg vriendelijk. Kon zelfs direct op vrijdag middag nog langs komen. Uiteindelijk telefonisch een goede tip gekregen waarmee de storing is verholpen!

S. Roelofsen

Na anderhalf jaar pogingen te hebben gedaan binnen familie, oude klussers en Italiaanse dealers te stalken om mij alsjeblieft van nieuwe onderdelen te voorzien zat ik uiteindelijk nog steeds zonder een werkende afzuigkap. Uiteindelijk kwam ik bij Mark terecht, glimlachend meldde hij een halfuurtje later dat alles weer naar behoren werkte. Eeuwig dankbaar.

P.J.J Groot Kormelink

Menu