ClickCease

Over Twistoo:

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Wij stellen u graag voor aan onze monteurs:

Alex

Onderhoud verlengt de levensduur van huis en haard!

Regio Zuid-Holland

Over Alex

Ik repareer liever dingen dan dat ik ze weggooi of vervang. Veel mensen denken dat apparaten niet meer te maken zijn, dat het duur is om ze te laten repareren. Kopen te snel een nieuw apparaat. Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te fixen.

Klanten beoordelen Alex met een 9,8!

Prima vent! Ik had een probleem met mijn wasmachine, wat geen probleem bleek na een paar gerichte vragen van deze monteur. Fijn dat er nog zulke mensen zijn. Als ik de volgende keer een echt probleem heb met mijn wasmachine, is hij degene die de klus krijgt.

L. de Lange

Alex is erg aardig, en adviseert prima! Helaas was mijn vaatwasser aan vervanging nodig.

Shanna

Over Marco

Marco is onze witgoed monteur, die als technische dienst fungeert voor bedrijven en particulieren. In de regio Utrecht kunt u rekenen op het vakmanschap van Marco.

Klanten beoordelen Marco met een 9,0!

Perfect!

M. Meeuws

Snelle service!

T. Goethem

Marco

Goede logistiek en communicatie verzekerd!

Regio Utrecht

Mark

Ook na vele jaren trouwe dienst loont reparatie!

Regio Assen

Over Mark

Binnen de regio Assen repareer ik al uw groot huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine, koelkast, droogautomaat en vaatwasser. Of deze nu vrijstaand of ingebouwd is, ik bied u de beste oplossing om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Klanten beoordelen Mark met een 10!

Na anderhalf jaar pogingen te hebben gedaan binnen familie, oude klussers en Italiaanse dealers te stalken om mij alsjeblieft van nieuwe onderdelen te voorzien zat ik uiteindelijk nog steeds zonder een werkende afzuigkap. Uiteindelijk bij Mark Janssen terecht gekomen. Glimlachend meldde hij een halfuurtje later dat alles weer naar behoren werkte. Eeuwig dankbaar.

P.J.J Groot Kormelink

Erg positief over het geleverde werk. En ook hoe snel we een afspraak konden plannen en de flexibiliteit op welk moment. De vaatwasser draait weer als een zonnetje en er werd met ons meegedacht hoe we onnodige kosten konden voorkomen. Heel blij mee!

S. Koning

Menu