ClickCease

Over Twistoo:

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Wij stellen u graag voor aan de aangesloten monteurs:

Brian

Witgoedmonteur Brian
Regio Flevoland/Noord-Holland

Over Brian

Ik werk bij het bedrijf van mijn vader Erik. Mijn vader staat voornamelijk in de winkel en ik zal bij u langs komen om uw witgoed apparaten te repareren. Ik ben trots dat ik samen met mijn vader werk. We zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld en begrijpen elkaar.

Marco

Witgoedmonteur Marco
Regio Utrecht

Over Marco

Sinds mijn 18e ben ik al actief als witgoedmonteur. Ik heb jaren lang kennis en ervaring opgedaan bij werkgevers en ben in 2016 begonnen met mijn onderneming. Ik ben trots op mijn eigen bedrijf en ik doe het werk nog steeds elke dag met veel plezier.

Mark

Witgoedmonteur Mark
Regio Groningen/Drenthe

Over Mark

Binnen de regio Assen repareer ik al uw groot huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine, koelkast en vaatwasser. Of deze nu vrijstaand of ingebouwd is, ik bied u de beste oplossing om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Erik

Witgoedmonteur Erik
Regio Noord-Brabant/Limburg

Over Erik

Ik ben ooit begonnen als witgoed monteur als een hobby. Uiteindelijk heb ik van deze hobby ook mijn werk kunnen maken. Ik ga hierdoor elke dag met een glimlach naar mijn werk ondanks dat ik al meer dan 15 jaar actief ben als witgoedmonteur.

Dylan

Witgoedmonteur Dylan
Regio Overijssel

Over Dylan

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen onderneming als witgoedmonteur. Ik ben hiermee begonnen doordat ooit een vriend hulp nodig had omdat hij een nieuw koelkast zocht en dit was mij toen zo goed bevallen dat ik ermee doorging.

Loek

Witgoedmonteur Loek
Regio Gelderland/Noord-Brabant

Over Loek

Ik vind het super om dagelijks bezig te zijn met verschillende apparaten repareren. Inmiddels heb ik vier witgoedmonteurs bij mij in dienst. Ik ben zelf voornamelijk bezig in de winkel, dus mijn werknemers zult u voornamelijk zien.

Lucas

Witgoedmonteur Lucas
Regio Friesland

Over Lucas

Op mijn viertiende begon ik als vakantiebaan bij een witgoedmonteur want aan apparaten sleutelen was mijn hobby. Deze vakantiebaan vond ik zo geweldig dat ik nooit meer ben gestopt als witgoedmonteur waardoor ik meer dan 30 jaar ervaring heb.

Shaquille

foto in de maak
Regio Noord-Holland

Over Shaquille

Wat ik het mooiste vind aan mijn baan als witgoedmonteur? Dat is toch wel dat de klanten zo dankbaar zijn als ik ze heb geholpen met hun probleem aan hun witgoed apparatuur. Ik word hier gelukkig van en doe hierdoor mijn werk graag.

Kadir

foto in de maak
Regio Noord-Brabant/Zuid-Holland

Over Kadir

Het mooiste aan mijn werk als witgoedmonteur is dat ik de apparaten een tweede leven kan geven door ze te repareren. Vanaf kleins af aan ben ik hier dan ook al mee bezig. Ik hoop dat ik dit werk als witgoedmonteur dan ook nog vele jaren mag blijven doen.

Miquel

foto in de maak
Regio Noord-Holland/Flevoland

Over Miquel

Als witgoedmonteur kom ik dagelijks bij verschillende mensen thuis. Ik vind het geweldig om deze mensen te helpen doormiddel van hun apparaten te repareren. Hierbij beantwoord ik ook altijd alle vragen van de klant waardoor ze weten wat ik aan het doen ben.

Menu