ClickCease
 • Service in één dag
 • 100% eerlijke diagnose
 • Repareren alle merken
 • 3 maanden garantie

Koelkast reparatie in Groningen – Asser Witgoed Service is uw vakman

Last van een kapotte koelkast? Asser Witgoed Service repareert uw koelkast in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Mark

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark van Asser Witgoed Service en ik ben de witgoed monteur in uw regio. Ik ben al vroeg begonnen als witgoed monteur. Ik was namelijk 16 jaar toen ik voor het eerst in loondienst ging. Mijn hobby was dan ook altijd apparaten repareren. Ik heb nu mijn eigen bedrijf en vind het ondernemerschap iedere keer een mooie uitdaging. Ik haal veel plezier uit het werk als witgoed monteur.

“Wij staan voor u klaar om uw witgoed probleem zo snel en voordelig mogelijk uit te voeren.

Ik repareer onder andere wasmachines, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Veelvoorkomende problemen

Koelkast reparatie in Groningen

Een defect aan uw koelkast kan vragen bij u oproepen. Waar bewaar ik mijn etenswaren uit de koelkast? Kies ik direct voor een dure, nieuwe koelkast? Is het mogelijk om mijn koelkast zelf te repareren? De monteur aangesloten bij Twistoo biedt u een oplossing voor een kapotte koelkast! De monteurs kunnen een professionele koelkast reparatie in Groningen voor u uitvoeren. De ervaring die zij hierin hebben helpt hen de oorzaak van een defect snel te achterhalen. Op basis hiervan bieden ze u een uitgebreide kostenindicatie, waarbij alleen versleten of kapotte onderdelen worden meegenomen. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is voor een koelkast reparatie in Groningen.

Doordat een koelkast uit talloze onderdelen bestaat, is het lastig om de oorzaak van een defect zelf te achterhalen. Daarbij kan het tot gevaarlijke situaties leiden, wanneer u een koelkast reparatie in Groningen zelf uitvoert! Denk bijvoorbeeld aan de risico’s die u loopt bij het herstellen van een kortsluiting. Of wat te denken van het oplossen van een gaslek?

Veel voorkomende defecten bij koelkasten

Defecten aan koelkasten kunnen zich in verschillende vormen voordoen. U kunt bijvoorbeeld te maken hebben met een gescheurde deurrubber. Het rubber zorgt ervoor dat de koelkast goed sluit. Op het moment dat het rubber gescheurd is, leidt dit tot een onnodig hoog energieverbruik. Daarbij kunnen etenswaren sneller bederven, doordat de temperatuur in de koelkast niet laag genoeg is. Het vervangen van een gescheurde deurrubber is relatief eenvoudig.

Defect aan de compressor of thermostaat

Een situatie waarin u een koelkast reparatie in Groningen minder makkelijk zelf uitvoert, is bij een kapotte compressor. De compressor zit op een lastig te bereiken plek in de koelkast. Daarbij kost het u relatief veel, wanneer u deze als los onderdeel bestelt. Een kapotte thermostaat vervangen is in tegenstelling tot de compressor relatief goedkoop. Het geeft aan hoe belangrijk het is om vooraf uit te zoeken wat de exacte oorzaak is van een defect aan de koelkast. Het voorkomt onnodig hoge kosten bij een koelkast reparatie in Groningen.

Kortsluiting in de koelkast

In uw koelkast kan op verschillende manieren kortsluiting ontstaan. Mogelijk gebruikt u de koelkast al dermate lang, dat de bedrading versleten is geraakt. Als blootliggende kabels met elkaar in aanraking komen, resulteert dit in een grote hoeveelheid stroom. In het ergste geval kan een kortsluiting voor brand in huis zorgen. Naast twee blootliggende kabels die elkaar raken, kan een kortsluiting het gevolg zijn van vocht wat de kabels raakt. Het is verstandig om de stekker van uw koelkast uit het stopcontact te halen bij een kortsluiting. Raak de blootliggende kabels daarbij nooit aan.

Lekkages in uw koelkast verhelpen

Zo gevaarlijk als een kortsluiting in de koelkast kan zijn, zo gevaarlijk is ook een lekkage. Een van de lekkages die in de koelkast kan ontstaan is een gaslek. In iedere koelkast zit een kleine hoeveelheid gas. Wat veel mensen echter niet weten, is dat dit gas zeer brandbaar is. Helaas is het bij een gaslek vaak niet mogelijk om een koelkast reparatie in Groningen uit te laten voeren.

Naast een gaslek kan zich een lekkage rond het koelsysteem voordoen. Hierbij sijpelt mogelijk koelvloeistof uit dit systeem. Ruim deze vloeistof nooit zelf op, maar laat dit door de monteurs doen. Het middel is zeer giftig en daarbij kankerverwekkend. De monteur aangesloten bij Twistoo weet hier op de juiste wijze mee om te gaan, om gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Direct contact met de monteur in Groningen?

Direct contact met de monteur in Groningen?

Koelkast zelf repareren of laten doen

Eerder beschreven we al, dat sommige koelkast reparaties in Groningen zonder de hulp van ene monteur kunnen worden uitgevoerd. Het vernieuwen van de deurrubbers was hier een goed voorbeeld van. Ook kunt u de kans op een defect aan de koelkast tot een minimum beperken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de koelkast goed schoon is. Niet alleen aan de binnenkant, maar ook aan de buitenzijde. Aan de achterkant van de koelkast vindt u een rooster, die u regelmatig schoon dient te maken. Het voorkomt dat stof de werking van uw koelkast verhindert.

Tip: reinig ook de afvoergaatjes in een koelkast. Dit is het makkelijkst, wanneer u hiervoor wattenstaafjes gebruikt.

Professionele koelkast reparatie in Groningen uit laten voeren

Koelkast reparaties in Groningen die u het beste aan een aangesloten monteur van Twistoo over kunt laten vindt u hieronder:

 • Herstellen van een kapotte compressor
 • Vernieuwen van een koelelement
 • Oplossen van verstoppingen in een koelelement
 • Lekkage opsporen en verhelpen (gas/koelvloeistof)
 • Achterhalen van de oorzaak van een defect

Dergelijke reparaties brengen risico’s met zich mee of zijn erg lastig zelf uit te voeren. Het opsporen van een defect gaat gepaard met een uitgebreide kostenindicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u een koelkast reparatie in Groningen uit laat voeren.

Koelkast repareren of vervangen

Mogelijk blijkt uit de kostenindicatie dat een koelkast reparatie in Groningen niet rendabel is. In zo’n geval kunt u ervoor kiezen om een oude koelkast te vervangen. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de keuze tussen een koelkast repareren of vervangen. U kunt denken aan:

 • De leeftijd van een koelkast
 • Het merk van het apparaat
 • Het energielabel van uw koelkast
 • De kosten voor een specifiek onderdeel

Over het algemeen gaat een koelkast 15 jaar mee, enigszins afhankelijk van het merk hiervan. Een koelkast van Samsung of LG gaat bijvoorbeeld langer mee dan koelkasten van minder bekende merken. Het maakt dat de reparatie van een Samsung koelkast interessanter is dan bij een even oud model van minder gerenommeerde producenten. De monteurs kunnen u hierover adviseren.

Energielabel van uw koelkast

Oudere modellen koelkasten hebben vaak een grijs energielabel. Het maakt dat een koelkast reparatie in Groningen niet altijd de voordeligste keuze is. Door te investeren in een nieuwe koelkast bespaart u flink op de energiekosten. Zo houdt u op jaarbasis vaak al snel enkele tientallen euro’s over!

Kosten voor losse onderdelen

Mogelijk blijkt een los onderdeel dermate duur, dat het vervangen hiervan niet rendabel is. Onderdelen waarbij een koelkast reparatie in Groningen vaak wel interessant is, zijn onder meer:

 • Thermostaat
 • Deurrubbers
 • Lampjes
 • Knoppen
 • Scharnieren
 • Vakjes en schappen

Werkwijze bij een koelkast reparatie in Groningen

Een koelkast reparatie in Groningen begint voor de monteurs bij een scan. Hierbij zoeken ze naar de oorzaak van het defect. Op basis van de gevonden oorzaak wordt een kostenindicatie opgesteld. Stemt u in met het uitvoeren van een reparatie? In dat geval vervangen ze de kapotte onderdelen. Door dit op professionele wijze te laten doen, bent u ervan verzekerd dat problemen niet snel terug zullen keren.

De witgoed monteur aangesloten bij Twistoo helpt u onder meer bij de reparatie van koelkasten van merken als Samsung, LG, Liebherr, Bosch, Siemens, Miele, Atag, AEG, Whirlpool, Zanussi, Bauknecht en Pelgrim.

De werkwijze van Mark

1. Diagnose

Mark zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Mark komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Mark overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

 • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
 • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
koelkast reparatie Groningen

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Mark

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Asser Witgoed Service
KVK: 70415110

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu