ClickCease
 • Service in één dag
 • 100% eerlijke diagnose
 • Repareren alle merken
 • 3 maanden garantie

Helaas voert de monteur geen koelkast reparaties uit in deze regio. Wij kunnen u voorlopig niet verder helpen in Den Haag.

Koelkast reparatie in Den Haag – Vind bij Twistoo uw vakman

Last van een kapotte koelkast? De monteur repareert uw koelkast in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur

Twistoo logo

Wij zijn Twistoo

Op dit moment is er in deze regio helaas nog geen witgoed monteur actief. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Twistoo of bent u zelf een witgoed monteur? Dan kunt u hier contact met ons opnemen via e-mail.

Twistoo is een witgoed reparatie platform dat in Nederland actief is. De monteurs aangesloten bij Twistoo zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan witgoed apparaten. De professionele witgoed monteur kunnen elk merk apparaat repareren.

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Veelvoorkomende problemen

Koelkast reparatie in Den Haag

Lijkt uw koelkast niet meer goed te werken? In dat geval zult u met verschillende vragen zitten. Is het slim om de koelkast direct te vervangen? Waar moet ik heen met mijn etenswaren? Hoe voorkom ik vochtproblemen door het smeltende ijs? Enzovoorts. Twistoo helpt u graag verder! Onze aangesloten monteurs kunnen een koelkast reparatie in Den Haag voor u uitvoeren. Bij deze reparatie worden de versleten of beschadigde onderdelen uit uw koelkast vervangen. In veel gevallen is het vervangen van de koelkast hierdoor niet langer noodzakelijk! Het levert u een flinke besparing op.

Er zijn tal van verschillende potentiële oorzaken van een defect aan uw koelkast aan te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte compressor, een kortsluiting of een lekkage. De monteurs zoeken de bron van het defect op en zorgen voor een passende oplossing. Zij vervangen enkel versleten onderdelen, om onnodige kosten te voorkomen. Mocht een koelkast reparatie in Den Haag niet rendabel zijn, dan zullen zij u hierover adviseren. Zo kiest u altijd voor de beste en voordeligste oplossing!

Meest voorkomende defecten in koelkasten

Een koelkast bevat tal van verschillende kwetsbare onderdelen. Het is daarom niet altijd even eenvoudig om de oorzaak van het niet functioneren van uw apparaat te vinden. Mogelijk sluit de koelkast niet goed door gescheurde rubbers rond uw koelkastdeur. Een lagere temperatuur of smeltend ijs kan echter ook het gevolg zijn van een kapotte thermostaat of compressor. Wist u dat er meer dan acht verschillende oorzaken aan te wijzen zijn bij een defect aan de koelkast?

Schade aan de thermostaat of compressor

Bij een kapotte thermostaat is het uitvoeren van een koelkast reparatie in Den Haag vaak het overwegen waard. Dit onderdeel is relatief makkelijk te vervangen en kost daarbij niet veel. Mocht de compressor defect zijn, dan is het uitvoeren van een koelkast reparatie minder aantrekkelijk. Niet alleen is het lastig om de compressor te vervangen. Ook kost een compressor als los onderdeel relatief veel.

Gescheurde deurrubbers of verkeerde montage

Eerder beschreven we al, dat ook de deurrubbers voor een minder goed werkende koelkast kunnen zorgen. Deurrubbers vervangen is heel eenvoudig! U kunt dit zelf doen, maar ook laten doen door de aangesloten monteurs bij Twistoo. Naast gescheurde deurrubbers kunnen verkeerde gemonteerde panelen in een inbouwkeuken voor problemen met de koelkast zorgen. Mogelijk zorgen de panelen ervoor, dat u de deur van de koelkast niet volledig kunt openen. Het opnieuw monteren van de panelen kan de oplossing voor u vormen.

Verschillende soorten lekkages in de koelkast

Het uitvoeren van een koelkast reparatie in Den Haag wordt lastiger bij lekkages. Er zijn verschillende soorten lekkages, die zich in en rondom uw koelkast voor kunnen doen. Wist u bijvoorbeeld dat er sprake kan zijn van een gaslek? De hoeveelheid gas in uw koelkast is zeer beperkt. Dit type gas is echter zeer brandbaar! Reden genoeg om tijdig in te grijpen, als u een gaslucht ruikt rond uw koelkast. Ook de koelvloeistof kan uit de koelkast lekken. Raak de vloeistof nooit met blote handen aan. Koelvloeistof is zeer giftig en daarbij kankerverwekkend. In het geval van lekkend koelvloeistof kunnen de monteurs een koelkast reparatie in Den Haag voor u uitvoeren. Bij een gaslek is dit doorgaans niet mogelijk.

Kortsluiting door versleten kabels

Wanneer uw koelkast ouder begint te worden, kunnen de (elektriciteits)kabels van uw koelkast slijten. In het ergste geval komt een kabel bloot te liggen. Op het moment dat twee blootliggende kabels elkaar raken, kan dit een kortsluiting tot gevolg hebben. Datzelfde geldt voor een situatie waarbij een blootliggende kabel in contact komt met vocht. Probeer de koelkast bij blootliggende kabels uit het stopcontact te trekken. Raak de kabels zelf nooit aan!

Direct contact met de monteur in Den Haag?

Direct contact met de monteur in Den Haag?

Zelf koelkast reparatie in Den Haag uitvoeren of laten doen

Het is niet bij ieder defect aan uw koelkast noodzakelijk om een professionele koelkast reparatie in Den Haag uit te laten voeren. In sommige gevallen kunt u een dergelijke reparatie zelf uitvoeren. Het vernieuwen van de rubbers rond de deur van uw koelkast is een voorbeeld van een klus die u relatief makkelijk zelf kunt doen. Gaat het om het vervangen van een compressor, thermostaat of koelelement, dan heeft u vaak hulp nodig van een vakman om gevaarlijke situaties te voorkomen. Twistoo biedt u deze hulp aan! Door via Twistoo voor een monteur te kiezen, heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw koelkast.

Klussen die u door een vakman uit kunt laten voeren:

 • Het vervangen van de compressor
 • Het vervangen van het koelelement
 • Het oplossen van een kortsluiting
 • Het oplossen van een lekkage
 • Het verhelpen van een verstopping in het koelsysteem
 • Het opsporen van de bron van een defect

Koelkast repareren of vervangen

Niet in alle situaties is het uitvoeren van een koelkast reparatie in Den Haag de voordeligste oplossing. Wist u bijvoorbeeld dat een koelkast gemiddeld genomen 15 jaar blijft functioneren? Mogelijk is uw huidige koelkast ouder dan 10 jaar, waardoor u al overwoog om een nieuw model aan te schaffen. Een koelkast vervangen is in zo’n geval slimmer dan het laten uitvoeren van een reparatie. Niet alleen de leeftijd van uw koelkast is hierbij een bepalende factor. Denk bijvoorbeeld ook aan:

 • Het merk van uw koelkast
 • Het energielabel van het apparaat
 • De kosten voor specifieke onderdelen

 Moderne koelkasten zijn vrijwel altijd voorzien van energielabel A. Daar waar modellen van tien tot twintig jaar oud een veel grijzer label hebben gekregen. Door voor een zuiniger model koelkast te kiezen, houdt u al snel tientallen euro’s over. U verbruikt immers aanzienlijk minder stroom! Deze besparing maakt de investering in een nieuwe koelkast soms voordeliger dan een koelkast reparatie in Den Haag.

Verschillen tussen merken koelkasten

Ook het merk van uw koelkast kan meespelen in de keuze tussen een koelkast repareren of vervangen. Koelkasten van bekende merken als Samsung, LG, Liebherr, Bosch, Siemens, Miele, Atag, AEG, Whirlpool, Zanussi, Bauknecht en Pelgrim gaan doorgaans langer mee, dan modellen van goedkopere of minder bekende aanbieders. Bij een Samsung koelkast loont het daarom mogelijk wel om een reparatie uit te voeren na deze 10 jaar gebruikt te hebben, terwijl dit voor andere merken niet geldt. De vakman bij u in de buurt kunt u hierover adviseren.

Werkwijze van Twistoo

De aangesloten monteurs bij Twistoo starten met het opsporen van de oorzaak van uw kapotte koelkast. Op basis daarvan bieden zij u een kostenindicatie aan. Indien gewenst kunnen zij u hierbij adviseren over de rendabiliteit van een koelkast reparatie in Den Haag. Eerder beschreven we al dat de kosten voor specifieke onderdelen hier een rol in spelen. Onderdelen die u vrijwel altijd kunt laten vervangen zijn:

 • Thermostaat
 • Deurrubbers
 • Lampjes
 • Knoppen
 • Scharnieren
 • Vakjes en schappen

De monteurs vervangen enkel onderdelen die een defect aan uw koelkast veroorzaken. Zo voorkomen we dat u onnodig veel betaalt voor een koelkast reparatie in Den Haag!

Werkwijze

1. Diagnose

De monteur zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

De monteur komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal de monteur overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

 • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
 • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
koelkast reparatie Den Haag

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met de monteur

Twistoo helpt u graag verder. Er is echter in uw woonplaats nog geen monteur beschikbaar, maar hier wordt hard voor u aan gewerkt.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk platform voor witgoed reparatie, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een monteur kan vinden.

De aangesloten witgoed monteurs

U kunt de monteur inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel de vakman, en deze komt direct naar u toe. Hij is snel ter plaatse, vaak helpt hij u dezelfde dag nog. U kunt de monteur voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

 

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu